Cine este, de fapt, iubita lui Radu Ștefan Bănică. Cu ce se ocupă Ioana

1 octombrie 2024 16:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Radu Bănică Jr., fiul artistului Ștefan Bănică, trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele unei tinere superbe, Ioana Vallimărescu. Se vede că se iubesc mult unul pe celălalt, dar mulți se întreabă cu ce se ocupă iubita sa. 

Radu și Ioana au aniversat recent un an de când formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cu toate acestea, sunt discreți atunci când vine vorba de relația lor, continuă să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ei împreună, semn că relația lor merge într-o direcție bună. 

Cu ce se ocupă viitoarea noră a lui Ștefan Bănică Jr. 

Puțini sunt cei care cunosc îndeaproape viața Ioanei, care în prezent studiază la Universitatea de Artă din Londra. Relația dintre ea și Radu Ștefan Jr. se desfășoară la distanță, însă ambii depun eforturi pentru bunul mers al lucrurilor. 

Iubita artistului își expune pe social media lucrările artistice pe care le face și le lasă la aprecierea fanilor. 

„Mai Stai”, cea mai recentă piesă a lui Radu, este cel mai nobil și mai frumos mod de a-și exprima sentimentele față de iubita lui aflată la mare distanță de el. 

  „Mai Stai este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiaza în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Și-a deschis prima afacere 

La cei 22 de ani ai săi, Radu dă dovadă nu doar de talent, ci și de spirit antreprenorial. Este student la teatru, dar în paralel se ocupă și de afacerea pe care și-a deschis-o din propriile sale economii: o cafenea în Capitală. 

„Este o mare bucurie să vă anunț că unul dintre visurile mele s-a împlinit în acest an. Vă aștept pe toți pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de Prosecco,” a scris Radu pe platforma de socializare.

Mai multe