Radu Bănică Jr. este super îndrăgostit de iubita sa! Unde au fugit cei doi porumbei departe de România

Ultima actualizare:

Radu Bănică Jr. este super îndrăgostit de iubita sa! Artistul și-a luat aleasa inimii și au fugit în vacanță, în țările calde, acolo unde se bucură din plin de briza mării și de razele calde ale soarelui. 

Radu Bănică, super îndrăgostit de iubita lui
Radu Bănică, super îndrăgostit de iubita lui

Radu Bănică Jr. este super îndrăgostit de iubita sa!

Radu Bănică are o relație de mai bine de un an cu o tânără extrem de frumoasă și de talentată! Având în vedere că este actor și cântăreț, Radu se putea îndrăgosti, bineînțeles, doar de o artistă. Deși și-a ținut iubirea ascunsă ceva timp, acum câteva luni, Radu a decis să își facă publică relația pe care o are cu Ioana Vallimărescu. De atunci, cei doi postează continuu poze împreună, semn că sunt extrem de fericiți unul cu altul.

Relația lor pare că merge minunat și că sunt foarte îndrăgostiți, chiar și în condițiile în care se iubesc de la distanță. Și asta pentru că Ioana urmează studiile Universității de Artă din Londra. Radu a mărturisit că este dificil să mențină relația, însă amândoi depun eforturi pentru ca totul să meargă. Totodată, pentru a arata cât de mult își iubește partenera, artistul a lansat și piesa „Mai Stai”, care exprimă perfect sentimentele pe care le are față de ea.

Mai Stai este o manifestare a emoției pe care o simt atunci când iubita mea pleacă! Ea studiaza în Londra și pentru amândoi este o provocare să menținem o relație la distanță, însă de fiecare dată când ne vedem ne bucurăm cât se poate de mult unul de celălalt”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică.

Unde a fugit Radu Bănică alături de iubita lui departe de România

Deși sunt departe unul de altul, revederile sunt foarte dulci! Tinerii profită din plin de fiecare secundă împreună, iar asta s-a văzut și recent, în cea mai nouă postare pe care Radu a publicat-o pe rețelele de socializare. Mai exact, cei doi porumbei au decis să pună capăt dorului cumplit unul față de celălalt, și-au făcut bagajele și și-au luat zborul spre țările calde, undeva la malul mării, unde soarele le întețește focul iubirii. Radu a postat o poză cu iubita sa de la mare și se vede clar cât de fericit este lânga frumoasa blondină.

Fanii au reacționat imediat și le-au transmis o mulțime de mesaje frumoase în care își arată aprecierea față de cuplul frumos pe care îl formează.

„Sunteți superbi”

Frumoșilor

Adorabili”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Irina Rimes
banner Nouria Nouri png
banner gabriela cristea png
madonna profimedia (2) jpg
banner oana roman png
image png
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net