Cine este și cu ce se ocupă, de fapt, soția lui Lucian Mîndruță. „Nimeni nu a scris povestea adevărată”

11 octombrie 2024 12:32   Vedete românești

Ioana Mîndruță este soția jurnalistului Lucian Mândruță. Este medic primar neurolog și are 56 de ani. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii și au împreună doi copii. Relația acestora nu a fost, însă una lipsită de probleme. 

Cum s-au cunoscut cei doi

„Lucian își însoţea bunica și o aducea la camera de gardă pentru un episod cu pareză și probleme de vorbire. S-a întâmplat să fiu medicul de gardă din ziua aceea și am coborât să o examinez. Cum era vară și frumos afară, eram obișnuiţi cu tinerii care aduceau bătrânii pe care îi aveau în îngrijire, susţinând că au o problemă acută ca să poată pleca la mare fără grija lor și să-i știe în spital.

Am coborât cu ideea aceasta în minte, dar am fost surprinsă să văd o bătrână cu un accident vascular, acut, dar bine îngrijită, prosperă, care avea un nepot foarte grijuliu căruia nici nu-i trecea prin cap să o abandoneze. M-a impresionat din start felul delicat în care se purta cu ea, mi s-a părut că spune ceva frumos despre el. Am continuat să vorbim despre bunica, apoi despre noi, totul s-a desfășurat rapid și ne-am trezit căsătoriţi", povestea Ioana Mîndruţă pentru viata-medicala.ro.

Ce dezvăluia soția lui Lucian Mîndruță

Lucian prezenta jurnalul de seară de la PRO TV și termina după miezul nopţii. Eu mă trezeam la 6 dimineaţa și ajungeam acasă când pleca el. Sâmbătă avea o emisiune de dimineaţă și eu se întâmpla să fac gărzi destul de des. Ne mai rămânea duminica și asta cam de două ori pe lună. Amândoi ne iubeam meseriile foarte mult și în același timp încercam să profităm de orice moment în care am fi putut fi împreună fie, chiar și pentru un prânz în oraș sau o excursie scurtă la munte.

Nu o dată am urcat la cota 2000 la Sinaia sau ne-am dus la mare în Vamă doar pentru o noapte. Ne-am uitat la stele și ne-am întors acasă. A fost frumos și greu în același timp. Fiecare a avut suișuri și coborâșuri în meserie, depresie și exaltare, dar am depășit acele perioade", dezvăluia soția lui Lucian Mîndruță.

Cine este soția lui Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță și Ioana, soția lui, sunt împreună de mai bine de două decenii. Ioana Mîndruță este medic neurolog și are 56 de ani. Aceștia au împreună și doi copii, pe Matei și Mihai, dar au crescut-o și pe fiica Ionelei dintr-o căsătorie anterioară.

Care a fost scandalul în care au fost implicați 

Mai mult, în urmă cu câțiva ani, celebrul jurnalist a devenit și bunic alături de soția sa. Dar căsnicia lor nu a fost una lipsită de scandaluri. Unul care le-a măcinat relația a fost cel al infidelității jurnalistului, după ce au apărut imagini cu aceasta și o tânără necunoscută. Cei doi erau singuri pe un câmp din Mogoșoaia.

Scandalul a avut loc în urmă cu mai bine de zece ani, iar atunci Lucian Mîndruță și-a cerut scuze public soției sale de la pupitrul postului TV unde lucra. „Presa nu a știut niciodată adevărul. Niciodată! Nimeni nu a scris povestea adevărată. Singurii care știu povestea adevărată sunt cei implicați în ea. Persoanele despre care presa a vorbit, care nu au avut chef să povestească. Iată-mă că sunt absolut nevinovat. Apar în fața ta nevinovat. Jur!”, spunea Lucian Mândruță pentru Revista Tango.

Mai multe