Claudia Pătrășcanu, poveste de iubire cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din România. El i-a „răpit inocența: „Ea m-a înșelat”

16 martie 2024 17:35   Vedete românești

Claudia Pătrășcanu și Liviu Vârciu sunt două dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, însă puțini își mai amintesc faptul că cei doi au format un cuplu în tinerețe. Mai mult decât atât, cântărețul a fost primul bărbat din viața vedetei. Ce mărturisiri a făcut Liviu Vârciu despre fosta relație cu Claudia Pătrășcanu. 

Claudia și Liviu au avut o relație de dragoste în urmă cu mai bine de 25 de ani, pe vremea când erau tineri. Cu toate că povestea lor a fost una frumoasă și plină de pasiune, cântăreața ar fi fost cea care i-a frânt inima fostului ei partener. 

Liviu Vârciu a vorbit despre relația cu Claudia Pătrășcanu 

Actorul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre relația cu fosta soție a lui Gabi Bădălău. Mai mult decât atât, recunoaște că a fost înnebunit după Claudia în vremea în care ea activa în trupa Exotic. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul tatălui solistei, care era prieten cu Liviu. 

„Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învăţat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult şi pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit, pe bune. Nu e glumă!”, a spus Liviu Vârciu la o emisiune TV în care au participat amândoi, în urmă cu mulți ani.

„Îţi aminteşti când îmi făceai serenade sub balcon?”, a întrebat cântăreața.

Iar Liviu Vârciu i-a răspuns imediat: „Dar tu îţi aminteşti când mă ţineai la uşă şi nu îmi deschideai? (…) Am făcut o seară romantică pentru Claudia. Cu petale de trandafir… Le-am pus în pat, cu inimoare, am şi filmat toată faza. Când a venit Claudia mi-a spus: «Şi acum cine strânge mizeria asta?» A stricat tot farmecul”.

Care a fost motivul despărțirii 

Cu toate că actorul fusese îndrăgostit până peste cap de frumoasa șatenă, relația lor s-ar fi terminat când ea l-ar fi înșelat. 

„Eu am dezvirginat-o, iar ea m-a înșelat. Stăteam într-un apartament în Tineretului cu Lucian Mitrea şi Andreea Bănică, iar la patru dimineaţa a coborât şi a urcat într-o maşină, un jeep portocaliu. Când am văzut prin trapă ce se întâmplă… Claudia l-a sărutat, iar eu mă uitam pe balcon la ei”, mai spunea Vârciu în urmă cu câțiva ani.

Mai multe