Corina Bud, în cel mai mic costum de baie, pe plaja bogaților! La 42 de ani arată demențial

5 august 2022 15:53   Vedete românești

Corina Bud a lansat o piesă în primăvara acestui an, după o perioadă destul de lungă în care a lipsit din lumea muzicii, fapt ce i-a determinat pe fani să creadă că solista este pregătită să revină în forță în topurile muzicale. Se pare că nu, căci artista, așa cum ne-a obișnuit în ultimii câțiva ani, o ține numai în vacanțe! Destinația aleasă de data aceasta este Saint-Tropez, unde Corina Bud și-a etalat formele ravisante într-un costum de baie minuscul!

O prezență des întâlnită pe rețelele de socializare, Corina Bud își ține fanii la curent cu tot ce face și, Slavă Cerului, are ce le arăta! Pleacă în vacanțe care mai de care mai luxoase, în destinații exotice, exclusiviste și frecventate numai de bogații lumii! A văzut destinații la care mulți dintre noi doar visăm, precum Maldive, Marea Caraibilor și iată că acum a venit rândul celebrei stațiuni Saint-Tropez, din Franța.

Citește și:  Corin Bud, reinventată, tunată și cu un look de milioane! Scene erotice în cel mai nou clip

Corina Bud, mai sexy ca niciodată pe plaja bogaților din Saint Tropez

Destul de excentrică la capitolul vestimentație, Corina Bud se îmbracă la fel ca marile vedete de la Hollywood, în ciuda faptului că și-a dorit să stea departe de lumina reflectoarelor. Totuși, la cât de bine arată nu poate sta departe și de tabloidele în care apare adesea, datorită ipostazelor sexy în care se fotografiază!

Nu rata nici: Corina Bud nu se dezminte! Artista s-a fotografiat nud și a distribuit imaginile pe internet

De data aceasta, Corina Bud a ales să poarte nimic mai mult decât un costum de baie animal print, care îi lasă la vedere posteriorul proeminent, o șapcă și o pereche de ochelari de soare supradimensionați. Fanii apreciază nu doar felul în care vedeta se îmbracă, ci și faptul că este mega dezinhibată, motiv pentru care o complimentează cu fiecare ocazie!

„Cât de sexy ești”, „Cea mai frumoasă din lume”, „Arăți extraordinar”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Corina, pe contul de Instagram.

După despărțirea de Nelu Vlad, cu care a fost împreună încă din liceu, ea și-a încercat norocul în carieră în Dubai, unde a locuit vreme de doi ani, pe perioada pandemiei. Acolo norocul i-a surâs pe un alt plan, căci și-a cunoscut actualul partener, un bărbat puțin mai în vârstă decât ea, potent financiar și care o tratează ca pe o prințesă. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Mai multe