Corina Caciuc a făcut publică imaginea care le-a topit inima fanilor! Cei doi băieți ai săi și ai lui Reghe sunt nedespărțiți. FOTO

7 octombrie 2024 18:50   Vedete românești

Laurențiu Reghecampf și-a construit o altă viață în brațele Corinei Caciuc, după separarea de Anamaria Prodan. Antrenorul și iubita sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste alături de cei doi băieți, Liam și Landon, care sunt de nedespărțit. Ipostaza drăgălașă în care i-a fotografiat mama sa i-a emoționat pe fani. 

Viața lui Laurențiu Reghecampf s-a schimbat radical în urmă cu ani de zile, când a decis să pună punct mariajului care dura de mai bine de un deceniu cu Anamaria Prodan, femeia care i-a oferit un copil minunat, pe Laurențiu Jr. (Bebeto). Antrenorul de fotbal mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară cu Mariana Pfeiffer, pe nume Luca. Alături de Corina Caciuc a început o altă viață și se bucură împreună de cei doi băieți: Liam, în vârstă de doi ani și jumătate, și Landon, în vârstă de patru luni.

Liam și Landon, în ipostaze savuroase! 

Corina Caciuc a ales să fie o prezență discretă, în ciuda scandalului în care s-a aflat după cuplarea cu fostul partener al Anamariei Prodan. Rare sunt ocaziile în care apare în lumina reflectoarelor, preferând să se ocupe de creșterea băieților.

Recent, pe contul personal de Instagram, bruneta a postat o fotografie cu Liam și Landon care se țin în brațe, cu mesajul „Dragoste de frate”. 

Cum s-a schimbat viața lui Reghe de când a devenit, din nou, tătic 

Recent, fostul fotbalist a fost invitat în podcastul „iAM Ștucan”, acolo unde a vorbit despre transformările prin care a trecut în ultima vreme. Se declară un bărbat fericit și dedică mult timp celor doi copii ai săi cu Corina Caciuc. 

„Reghecampf: Eu sunt foarte fericit. Sunt lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și acum le fac. Mă trezesc dimineața, am grijă de copii, ies la plimbare. Avem doi băieți, Liam, iar pe cel mai mic îl cheamă Landon.

Ștucan: Și ce ziceai că faci acum diferit?

Reghecampf: Experimentez niște lucruri noi. Probabil n-o să le mai trăiesc. Am și eu 48 de ani. S-a terminat, mă gândesc la o fetiță, nu am eu chestia asta, fac numai băieți. E greu, nu e ușor. E foarte mult de muncă cu ei când sunt mici.” - a fost discuția celor doi. 

Mai multe