Reghecampf, ignorat la cununia fiului cel mare, Luca?! Ce s-a întâmplat între el și fosta soție, Mariana Pfeiffer

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Luca Reghecampf și Asiana Peng au făcut, pe 31 august, cununia civilă, la care au invitat puține persoane, foarte apropiate. Laurențiu Reghecampf a fost și el prezent la ceremonie, însă nu a apărut deloc în poze, spre deosebire de Mariana Pfeiffer, fosta soție a antrenorului și mama lui Luca. Ce s-a întâmplat, practic, la cununia fiului cel mare a lui Reghecampf?! 

Laurențiu Reghecampf i-a fost alături fiului său, Luca, în ziua cea mare, mai exact la cununia acestuia cu fosta gimnastă Asiana Peng, din week-end-ul trecut. 

Antrenorul a publicat, de altfel, pe conturile de socializare o fotografie emoționantă cu proaspeții căsătoriți și le-a urat „Casă de piatră”. În fotografie, însă, apar cei doi miri, dar și mama lui Luca, fosta soție a lui Reghe, Mariana Pfeiffer. 

Nici în imaginile postate de Asiana pe contul ei de socializare după cununie, Reghecampf nu apare nicăieri, drept pentru care toată lumea a crezut inițial că antrenorul nu a participat la ceremonie. 

Reghe, ignorat la cununia fiului?! Mariana Pfeiffer a stat în primul rând cu soțul neamț

În realitate însă, sursele Click! au aflat că Laurențiu Reghecampf a venit împreună cu actuala parteneră, Corina Caciuc, la cununia civilă a fiului său cel mare. 

Reghe ar fi stat, însă, cam stingher în ultimul rând împreună cu Corina, fiind oarecum ignorat și marginalizat de ceilalți participanți la eveniment. 

Luca Reghecampf și Asiana au făcut cununia civilă în prezența a aproximativ 8-10 persoane, dintre care au ieșit, însă, în evidență Mariana Pfeiffer, mama lui Luca, și actualul ei soț neamț. 

Mariana s-a postat chiar în spatele mirilor în timpul cununiei, împreună cu soțul ei neamț, drept urmare a apărut în toate pozele de la cununie. Aceasta nici măcar nu s-ar fi deranjat să-l salute pe fostul ei soț atunci când a intrat în Primărie. 

De ce nu și-a invitat Luca Reghecampf frații la cununie?!

Luca Reghecampf și Asiana Peng sunt foarte apropiați de Mariana Pffeifer și de actualul soț al acesteia. 

Luca nu i-a invitat la cununie nici pe fratele său, Laurențiu Reghecampf junior, și nici pe surorile acestuia, Rebeca și Sarah Prodan. 

„La nuntă la Luca, frații nu au fost invitați. Nici surorile cu care Luca a crescut de la 5 ani și nici Bebeto. Luca nu i-a sunat pe niciunul să îi invite”, au declarat  surse din anturajul familiei Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan, cea care i-a fost mamă vitregă lui Luca timp de 16 ani, nu a fost nici ea prezentă la Starea Civilă. Impresara a ținut, însă, să-l felicite pe Luca pentru cununie, printr-un mesaj postat pe contul de ei de socializare după fericitul eveniment. 

„Casă de piatră, copil minunat”, a scris Anamaria Prodan, pe rețelele de socializare.

Cum a arătat tortul de la petrecerea de după cununie?!

După ce au semnat actele la Starea Civilă, Luca și Asiana au dat și o mică petrecere pentru cei câțiva invitați ai lor. 

Petrecerea a fost una cât se poate de discretă. La final, a fost adus și tortul miresei, format din două etaje, ornat cu flori albe și artificii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net