Fiul cel mare al lui Reghe s-a căsătorit cu Asiana Peng! Cum au arătat mirii la cununia civilă

Laurențiu Reghecampf e socru mare! Fiul său, Luca Reghecampf s-a cununat, vineri 30 august, civil cu frumoasa Asiana Peng. Fosta gimnastă a postat primele imagini de la cununie. 

Luca Reghecampf, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, a mers, vineri 30 august, la Starea Civilă alături de aleasa inimii sale, fosta gimnastă Asiana Peng

Cum s-a îmbrăcat Asiana la cununie? 

Cei doi au spus un: „Da!” hotărât în fața ofițerului Stării Civile în prezența a doar câteva persoane, evenimentul desfășurându-se într-un cadru intim. 

Asiana a fost cea care a și făcut publice primele imagini de la cununie, pe contul ei de Instagram. Gimnasta și fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf au strălucit în ziua cea mare. Mignona Asiana a purtat o rochiță de mireasă scurtă, care-i punea în evidență formele perfecte, iar mirele a ales un costum foarte elegant de culoare albastră. 

Luca și Asiana s-au logodit acum doi ani

Luca Reghecampf (23 de ani) și Asiana Peng (23 de ani) au reușit să-și oficializeze relația, după doi ani de la logodna lor. 

Luca a cerut-o pe Asiana de soție în 2022, în ciuda scandalurilor din familie cu care s-au confruntat. 

Mama Asianei, Silvana Peng a atacat atunci, prin intermediul Click!, familia Reghecampf, pe motiv că fata ei trăia în concubinaj cu Luca Reghecampf și că acesta nu ar fi intenționat, de fapt, s-o ia de nevastă.

Asiana Peng a intervenit atunci în tot scandalul iscat, dezvăluind că nu s-a înțeles niciodată prea bine cu mama ei, din cauza căreia a și plecat de acasă și s-a dus să concureze la „Survivor”. 

„Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi.

Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea”, a spus atunci Asiana, pentru Click!

Cine este Asiana Peng?

Mama fostei gimnaste Asiana Peng este româncă, iar tatăl său este chinez. Asiana are 23 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, numărând nu mai puțin de 50 de medalii în palmares.

A participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând numeroase titluri la bârnă și la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la show-ul „Survior România”, competiție sportivă difuzată la acel moment de Kanal D și care s-a desfășurat în Republica Dominicană.

În 2015, Asiana Peng a fost eliminată din lotul de gimnastică, în urma unui scandal. Atunci, mama sa a trimis o scrisoare ministrului Tineretului și Sportului, în care explica la ce a fost expusă fiica sa. Ea a mai vorbit și despre condițiile aspre de la lotul național, dar și despre rasism și corupție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net