Fiul cel mare al lui Reghe, derapaj verbal șocant! Antrenorul a reacționat imediat: „I-am explicat gravitatea afirmației”

Fiul cel mare al lui Reghe, derapaj verbal șocant! Antrenorul a reacționat imediat și l-a sancționat pe Luca, care a făcut niște afirmații antisemite extrem de grave! Ce a putut să spună tânărul este uimitor!

Ce a afirmat Luca Reghecampf
Ce a afirmat Luca Reghecampf

Ce a afirmat Luca Reghecampf

Luca Reghecampf se află în atenția presei după ce zilele trecute a făcut niște afirmații deosebit de grave în urma unui atac sângeros petrecut în teatrul de război Cisiordania, potrivit GSP.ro. Mai exact, un tată și un fiu au fost uciși cu sânge rece de un suspect palestinian, împușcându-i într-o benzinărie. În urma acestui eveniment tragic, conflictul din Cisiordania ocupată care se petrece de multe luni, s-a agravat mai tare. Reghe jr. a comentat pe pagina sa de Instagram, pe care a și închis-o între timp, niște lucruri destul de grave.

 „Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul”, a spus Luca, pe Instagram.

Între timp, mass media din afară a reacționat, iar pagina de Twitter „StopAntisemtisim” (o platformă de supraveghere americană) a s-a declarat dezgustată de afirmația tânărului: „Suntem dezgustați să-l vedem pe fiul antrenorului român de fotbal, Laurențiu Reghecampf, postând pe Instagram acest comentariu antisemit atroce. Această ură nu trebuie să fie tolerată niciodată.”

Laurențiu Reghecampf, alături de fiul său cel mare, Luca
Laurențiu Reghecampf, alături de fiul său cel mare, Luca

Reacția lui Laurențiu Reghecampf

Între timp, Laurențiu Reghecampf, antrenorul de la Universitatea Craiova, a transmis o reacție vehementă jurnaliștilor de la GPS.ro.

„1. Nu am avut cunoștință și nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmații care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt si de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toți cei care au trecut prin coșmarul Holocaustului.

2. Deși fiul meu este major și pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi și i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmații precum și consecințele chiar și legale pe care le presupune diseminarea în spațiul public a unei astfel de afirmații.

3. Cred că în urma discuției purtate, acesta a inteles semnificația profund negativă a afirmației sale și își cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spațiul public, cu atât mai mult cu cât nașul lui de botez este un cetățean israelian, de religie mozaică, care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu. În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simțit jignită de această afirmație a fiului meu major, Luca.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net