Asiana Peng, superbă în ziua cununiei cu Luca Reghecampf! Ce rochie a purtat. Foto

Eveniment important a avut loc în familia lui Laurențiu Reghecampf. Fiul cel mare al antrenorului de fotbal, Luca Reghecampf și-a unit destinele cu Asiana Peng. Cei doi s-au cununat civil vineri, 30 august, iar imaginea cu proaspeții însurăței a atras admirația fanilor. 

Asiana Peng și Luca Reghecampf / foto: Social media
Asiana Peng și Luca Reghecampf / foto: Social media

Fosta gimnastă Asiana Peng și Laurențiu Reghecampf au decis să ducă relația amoroasă care datează de ani de zile la un alt nivel! Îmbrăcați elegant, cei doi au pășit alături de apropiați la Starea Civilă, pentru a deveni soț și soție. 

Asiana Peng, o miresică superbă!

Prima noră a lui Laurențiu Reghecampf a dat dovadă de bun simț, eleganță și rafinament atunci când și-a ales ținuta pentru cununia civilă: o rochie albă de mireasă, scurtă, menită să-i evidențieze silueta subțirică. 

Nici actualul său soț nu s-a lăsat mai prejos, căci Luca a optat pentru un costum de mire elegant, de culoare albastră. Imaginea cu cei doi a devenit virală în social media și a stârnit admirația fanilor. 

Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit / foto: Instagram
Luca Reghecampf și Asiana Peng s-au căsătorit / foto: Instagram

Luca și Asiana s-au căsătorit după doi ani de la logodnă 

Cererea în căsătorie a avut loc în urmă cu doi ani de zile, în plin scandal de separare dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Luca nu a ținut cont de tensiunile din familie și a decis să își ceară aleasa sufletului de soție. 

În acea perioadă, Silvana Peng, mama Asianei, nu era deloc de acord cu faptul că fiica ei trăia în concubinaj cu Luca Reghecampf. Într-un interviu exclusiv Click!, tânăra ne mărturisea faptul că relația cu mama ei nu a fost niciodată prea bună, motiv pentru care în trecut a decis să meargă la „Survivor”. 

„Ea vrea musai să mă căsătoresc, suntem ca în poveștile din 1900! Ea pe Luca mereu l-a plăcut.

Nu am făcut nimic, m-am lăsat de gimnastică și mi-am văzut de școală. Am terminat școlile, acum vreau să-mi găsesc un rol în viață, nu să bâzâi.

Din orice face scandal, e bipolară, acum râde, acum te ia la șuturi. Nu îi fac față, îmi ia toată energia. Am citit cărți de psihologie ca s-o înțeleg pe mama. Eu am plecat la Survivor pentru că m-am certat cu ea”, a spus atunci Asiana, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
FotoJet (4) jpg
Cătălina Grama Jojo și Paul Ipate jpg
Ilinca Goia
WhatsApp Image 2024 09 14 at 15 05 51 (1) jpeg
12 13 7 col luminita dobrescu acum jpeg
FotoJet (1) jpg
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net