Corina Caciuc, superbă la brațul lui Reghe! Cu decolteu generos și trup de zeiță, a făcut ravagii la ultimul eveniment din viața ei. Foto

Abia a devenit mămică pentru a doua oară însă Corina Caciuc arată ca o zeiță! Frumoasa iubită a lui Reghe a strălucit la brațul acestuia la cel mai recent eveniment la care au participat. 

Corina Caciuc a strălucit la brațul lui Laurențiu Reghecampf
Corina Caciuc a strălucit la brațul lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc și Reghe, doi părinți dedicați

Corina Caciuc (32 de ani) și Laurențiu Reghecampf (48 de ani) sunt împreună de 3 ani și deja și-au construit o frumoasă viață împreună. În ciuda divorțului tumultos și plin de scandaluri fără sfârșit al lui Reghe de Prodanca, antrenorul face tot posibilul să își concentreze atenția către familie și relația sa, mai ales că recent a devenit iar tată de băiat. Bineînțeles, pentru ca toate lucrurile să meargă bine este nevoie de o înțelegere deosebită între el și partenera sa de viață, Corina. Și din fericire există! Recent, cei doi au participat la emisiunea lui Cătălin Măruță unde au povestit cum își împart atribuțiile de părinți.

Reghe și Corina au împreună doi fii, pe Liam în vârstă de 2 ani și pe micuțul Landon Abram, care are doar 5 luni. Cei doi iubiți spun că fii lor sunt foarte diferiți unul de altul și că această perioadă este destul de intensă pentru ei deoarece lui Landon îi dau deja dințișorii, iar părinții nu prea au parte de nopți pline de somn. Reghe însă demonstrează că este un tată model, motiv pentru care Corina a mărturisit că bărbatul stă foarte mult cu cel mic și că o ajută mereu. 

„În cele mai multe nopți, el stă cu cel mic. Sunt de acord cu limitele sănătoase. Cel mare este ok, doarme noaptea, are un singur somn la prânz, cel mic trece acum printr-un tranzit mai greuț. Dințișori, diversificare, e mai greu. Mă dau după copil, încerc să îi cunosc caracterul ca să pot să îl educ în așa fel încât să nu fie traumatizat. Sunt foarte mari diferențe între ei, sunt total diferiți. Liam a fost mult mai cuminte și mai liniștit când era mic, foarte la program. Landon este un rebel. Face doar ce vrea el, atât.”, a spus Corina în emisiunea citată.

Reghe nu doar că stă cu băieții săi, ci își scutește partenera și de la anumite treburi casnice și gătește mai mult decât ea. Corina îl laudă și spune că face niște ciorbe excelente.

Corina Caciuc a strălucit la brațul lui Laurențiu Reghecampf

Deși cei doi parcurg o perioadă delicată și obositoare cu băiețeii lor, iată că fac tot posibilul să nu se neglijeze. Dovadă stă ultima apariție a acestora de la un eveniment de seară, unde au dat clasă multora cu apariția lor. Corina și Raghe s-au afișat în ținute negre, deosebit de elegante și au strălucit, pur și simplu, unul lângă altul. Culmea, deși au trecut doar câteva luni de când i-a dat naștere lui Landon, Corina nu se ferește să poarte rochii mulate. Tânăra de 32 de ani se menține în mod fantastic după sarcină și se pare că a revenit rapid la silueta de viespe. Nici nu e de mirare! Și asta pentru că depune eforturi pentru a avea un trup frumos. Mai exact, în cadrul emisiunii lui Măruță cei doi iubiți au mărturisit că sunt foarte atenți la ceea ce mănâncă și că încearcă să practice fasting-ul intermitent, metodă care i-a ajutat să dea jos kilogramele în plus.

image

Noi încercăm să ținem fasting, perioade mari între mese. Ăsta e lucrul pe care încercăm să îl facem, ca să nu luăm în greutate. Corina nu prea mănâncă carne, de aia încerc și eu cât de mult să gătesc altceva decât ceea ce se gătește în mod normal acasă, cu carne multă”, a mai spus Reghe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidia buble jpg
image png
mihai albu logo webp
1 coliva shutterstock 1395895220 ok jpg jpeg
alin oprea medana larisa uta jpg
image png
ceremonie primul oscar wikipedia jpg
Power Couple jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net