Coșmarul de neimaginat prin care a trecut o mare artistă a României: „Soacră-mea mi-a dat foc”

27 iunie 2024 6:24   Vedete românești

Mioara Lincan, cunoscută interpretă de muzică de petrecere, a povestit recent, într-un interviu acordat emisiunii Vasilicăi Tătaru de la ETNO TV, despre cele mai mari cumpene prin care a trecut în viața ei. Printre cele mai șocante dezvăluiri, artista a relatat un episod traumatizant în care era să fie ucisă de propria soacră.

Mioara Lincan, viață de film

Povestea de viață a Mioarei Lincan este una plină de încercări și necazuri, care ar putea cu ușurință să inspire un scenariu de film. Relația dificilă cu mama fostului ei soț, care a decedat la vârsta de 63 de ani, a lăsat urme adânci în sufletul artistei. Deși a trecut prin numeroase întâmplări nefericite, Mioara a reușit să-și mențină echilibrul și să nu se lase copleșită de greutățile vieții.

Mioara Lincan a povestit cum, până la vârsta de 19 ani, a adus pe lume două fiice, fiecare naștere având loc în circumstanțe neobișnuite. Prima fiică s-a născut în timp ce cânta la o nuntă, iar a doua a venit pe lume într-o căruță. Aceste evenimente, deși pline de dificultăți, i-au adus bucurie în suflet, cele două fiice fiind cele mai prețioase comori ale sale.

Relația dificilă cu soacra

Cu toate acestea, relația cu soacra sa a fost una plină de conflicte și situații extreme. În cadrul interviului, Mioara a povestit despre un incident terifiant în care mama fostului ei soț a încercat să-i dea foc. „Soacră-mea a luat sticla de gaz, a aruncat-o pe mine și mi-a dat foc”, a mărturisit artista. Acest act de violență extremă a fost motivat, în parte, de diferențele sociale și economice dintre familiile lor. „Ei erau bogați, noi sărăcuți, și trebuia să mă duc la câmp cu vacile, cu oile”, a explicat Mioara.

În ciuda neînțelegerilor și conflictelor, Mioara Lincan a recunoscut că a învățat multe lucruri bune de la soacra ei. Durele dojeniri primite au ajutat-o să se călească și să facă față mai bine provocărilor vieții. Totuși, rănile fizice și emoționale lăsate de aceste evenimente nu pot fi ușor uitate.

Un alt moment de cumpănă a fost atunci când soacra ei a alungat-o din casă. „Nu aveam voie în bucătăria de vară și găteam cu o lampă de gătit pe sală. M-a dat afară din casă. La 5 dimineața am plecat cu copilul. Soțul a venit după mine la Găești, dacă m-a iubit”, a relatat artista.

Povestea Mioarei Lincan este una de supraviețuire și reziliență. Deși a trecut prin momente de coșmar, a găsit forța interioară să meargă mai departe și să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața ei. 

Mai multe