Cristina Cioran, mărturii despre nunta cu iubitul tinerel: "A apărut un DA dintr-o tăcere"

22 februarie 2022 6:53   Vedete românești

Cristina Cioran este într-o relaţie fericită, iar ea şi iubitul ei au o fetiţă de nici şapte luni. Actriţa de 44 de ani a vorbit deschis despra nunta cu Alex, dar şi despre botezul Emei.

Cristina Cioran trece printr-o perioadă extreme de bună, pe plan personal. Ea şi iubitul ei, Alex, sunt nişte părinţi fericiţi şi se pregătesc de botezul micuţei Ema. Actriţa a explicat că nu a făcut încă un plan concret pentru eveniment, pentru că vor ca botezul să nu fie condiţionat de restricţiile impuse de pandemie. Cristina a mai dezvăluit că ea şi Alex au ales deja naşii, dar este vorba despre persoane care nu sunt cunoscute.

“Am vrut să evităm să facem botez în această perioadă de iarnă, așa că facem la primăvară. Ne dorim o petrecere de botez, așa că nu ne grăbim, pentru că ne dorim să se relaxeze măsurile, să ne revedem cu prietenii cu rudele, să fie ca o reuniune. Avem planuri, să vedem dacă le putem pune în aplicare”, a declarat Cristina Cioran, într-un interviu pentru VIVA.

Cristina Cioran; "Alex mă cere de nevastă în fiecare zi"

Întrebată dacă va îmbărca rochia de mireasă, Cristina nu a oferit un răspuns clar. Ea a subliniat că nu ţine la acest act şi că va mai vedea dacă vor avea o cununie, fie ea doar civilă. Însă Cristinat a recunoscut că Alex, iubitul cu şapte ani mai mic, o cerere de soţie în fiecare zi, iar ea i-a spus deja “Da”.

“Prima oară am luat-o în glumă, ne cunoșteam de câteva săptămâni, a fost foarte simpatic, dar el era foarte serios. Pentru mine actul în sine nu înseamnă mare lucru, așadar nu este o condiție în relația noastră, avem ceva atât de prețios împreună, încât vom fi legați toată viața. Mă cere de nevastă în fiecare zi, ne facem planuri în fiecare zi. Prima oară i-am spus că mă mai gândesc și i-am spus din neant, a două zi, DA. A apărut un DA dintr-o tăcere. După câteva secunde, am început să râdem ca doi copii care au făcut o prostioară”, a povestit Cristina Cioran.

Cum s-au cunoscut Cristina Cioran şi iubitul ei

Cristina Cioran şi Alex s-au cunoscut total întâmplător, dar a fost cu noroc. Actriţa a povestit, într-un alt interviu, că tocmai ieşişe dintr-o relaţie toxică şi că era total nefericită, când în calea ei a apărut actualul iubit. 

„Eram foarte tristă și foarte nefericită când l-am cunoscut pe Alex, eram într-o perioadă destul de ciudată. Ieșeam dintr-o relație toxică, nu mă interesa nimic. Ne-am cunoscut la o petrecere, total întâmplător, total pe nepregătite", a spus Cristina Cioran. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Mai multe