Cristina Șișcanu câștigă mai mult decât soțul ei, Mădălin Ionescu „E o chestie normală. Eu am mult mai multe..”

14 octombrie 2024 13:24   Vedete românești

Cu toții știm că Mădălin Ionescu a lucrat timp de mai mulți ani la emisiunea „Acces Direct”,  ulterior a ajuns la Kanal D, iar în prezent are propria emisiune la Antena Stars. De celalată parte, și Cristina Șișcanu are propria emisiune la Metropola TV. Recent, jurnalista a dezvăluit că, deși prezentatorul TV are un salariu mai mare, ea aduce mai mulți bani în casă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi se împart între viața de familie și carierele în televiziune, de altfel, jurnalista a dezvăluit de multe ori pe rețelele de socializare că nu prea mai au timp pentru ei. De asemenea, recent, într-un interviu, Cristina Șișcanu a mărturisit că ea câștigă mai mulți bani decât soțul ei.

Da, e adevărat (n.r. – că ea aduce mai mulți bani în casă). Și vreau să spun un lucru. În ultimii ani, nu mai știu, nu pot să fac un calcul acum, dar… într-adevăr. Îți dai seama, în mare parte din ani, el a câștigat mai mult. Însă, dezvoltându-se și partea asta de online, eu lucrez și în televiziune, mi-am făcut și o firmă prin care derulez diverse activități – eu câștig mai mulți bani. E adevărat”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru viva.ro.

„Nu are de ce să se supere. Mădălin este ...”

De asemenea, jurnalista a dezvăluit că, deși ea este cea care aduce mai mulți bani în casă, partenerul ei de viață, Mădălin Ionescu, e împăcat cu realitatea și nu îl deranjează acest lucru. Ea a menționat că soțul ei este stâlpul familiei și datorită lui trăiesc în prezent în confort.

Nu are de ce (n.r. să fie frustrat). În meseria noastră, care cumva e comună, femeile sunt mai bine plătite decât bărbații. E o chestie normală. Ok, dacă lucra el în altă zonă, la bancă sau în altă parte, atunci hai să zicem. Suntem în acest business, dar, în televiziune, el e mai bine plătit decât mine, e adevărat. Însă, pe partea de online, eu am mult mai multe colaborări, că sunt femeie. Ăsta e un lucru foarte bun. Mi-am amintit… eu, la începuturi, zic:

«Doamne, vreau să ajung, la un moment dat, să lucrez eu și tu să stai mai mult acasă cu copiii. Să câștig eu mai mulți bani». Nu degeaba am zis că, uite, am ajuns. Nu are nicio relevanță și nu are de ce să se supere. Mădălin este stâlpul familiei, el ne-a creat tot confortul pe care îl avem. Am muncit cot la cot”, a mai spus soția lui Mădălin Ionescu.

Mai multe