Cum e viața Adinei Halas cu un adolescent acasă. A început sau nu fiul ei să îi ceară bani pentru întâlnirile cu fetele

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Halas (44 de ani) e fan shopping și călătorii, iar acum se concentrează și mai mult pe viața de familie, pentru că are acasă un fiu adolescent, în clasa a șaptea, pe Serghei.

Din postura de mamă de băiat adolescent, Adina Halas este deocamdată relaxată pentru că fiul ei  este foarte cuminte și pasionat de matematică. Dacă a început sau nu Serghei să iasă cu fetele, Adina Halas a dat din casă pentru Click!

„Deocamdată Serghei e pasionat de matematică, este clasa a șaptea și începe greul. Clasa a șaptea e o provocare, în ceea ce privește fetele el le mai observă, mai comentează diverse cu mine, probabil va urma și perioada plină a adolescenței, la 14-15 ani. Deocamdată vorbește mai mult cu prietenii lui, cu băieții, îmi mai povestește și mie câte ceva", ne-a mărturisit Adina Halas.

„Atunci când ai un adolescent și se îndrăgostește..."

Fiul ei încă nu cere bani de buzunar pentru ieșirile cu fetele însă Adina e de părere că această  situație o să fie sub control. 

„Cred că o să îmi ceară și mie și tatălui lui bani de buzunar, cu siguranță va mai primi și de la bunici. Nu se pune problema. Atunci când ai un adolescent și se îndrăgostește și este băiat, vrei să îl înveți cum să se poarte cu o fată, să urmeze niște reguli bine trasate și atunci îi dai bani cu tot dragul să scoată fata în oraș, la o prăjitură, să îi ia o floare", mai spune, relaxată, Adina Halas.

Și tot de la vedetă vine cel mai bun sfat pentru părinții de adolecenți pe care l-a primit și ea la rândul ei și îl da mai departe: „Eu vă spun ce fac eu și ce sfaturi am primit...Este foarte important să păstrezi legătura afectivă cu copilul și ulterior adolescentul pentru că dacă acea legătură afectivă este strânsă, tu îl ții aproape și ai un cuvânt de spus în ceea ce privește anturajul care este foarte important, în ceea ce privește formarea lui, alegerile de toate felurile, vestimentare, sentimentale și așa mai departe. Legătura afectivă este cea mai importantă”, ne-a mai spus Adina Halas.

Se simte bine în pielea ei

Adina Halas este o femeie frumoasă la 44 de ani care a știut cum să se mențină atât de bine în formă. Ea și-a schimbat și look-ul și de ceva timp încoace s-a tuns puțin mai scurt dar este foarte încântată de faptul că se descurcă foarte bine să își întrețină părul așa. Adina nu își mai dorește, cel puțin deocamdată, să apeleze la niciun artificiu de înfrumusețare.

„Nu aș mai schimba nimic la mine, mă simt foarte bine cu această lungime de păr. Este ușor să mă coafez și acasă, îmi place cum se așează părul. Asta este o chestie la care nu aș renunța în perioada următoare. sunt ok cu mine, nu mi-aș mai face mari schimbări", ne-a mărturisit Adina Halas.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Mette Marit, Prințesa Ingrid și Prințul Haakon, GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner mihai morar png
banner mariana moculescu png
Dana Rogoz e foarte încântată de ceea ce a ieșit la ea acasă
papil panduru jpeg
anca turcasiu colaj instagram jpg
WhatsApp Image 2024 10 13 at 21 19 20 jpeg
banner cosmina pasarin png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net