Unde își duce Adina Halas soțul de ziua lui! „Plecăm departe de lumea dezlănțuită”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Adina Halas (43 de ani) își sărbătorește soțul, pe Lucian Hugeanu, printr-un răsfăț total. Pentru că luni este ziua de naștere a partenerului său de viață, travel influencerul i-a aranjat câteva momente unice și o escapadă romantică doar pentru ei doi.

„Soțul meu este născut de Buna Vestire deci el este o veste bună în sine și luni este ziua lui, pe 25 martie, fac 42 de ani, așa că îl voi duce la SPA. Îl "extrag" frumos din București, plec cu el câteva zile, departe de lumea dezlănțuită, noi doi, ca niște porumbei, la niște masaje, terapii. Trei nopți o să stăm departe de casă. S-ar putea să vină mai obosit decât plecăm!", ne-a mărturisit Adina Halas cu zâmbetul pe buze.

Pe lângă acest „tratament”, soțul Adinei Halas va mai avea parte și de o petrecere acasă, în sânul familiei, dar și de multe alte cadouri.

„I-am luat cadou, i-am comandat tort. Chiar dacă îl fur din București, după aceea vom sărbători și acasă, cu copilul și cu familionul. Nu îl fur de tot!", a mai adăugat Adina Halas pentru Click!

Și-a cunoscut soțul la sala de sport

Adina Halas și-a cunoscut soțul la sala de sport și adoră încă să facă cu el, atunci când timpul îi permite, orele de cycling.

Noi ne-am cunoscut la sală și este singură persoană cu care fac indoor cycling. Îmi este dor să ajung la orele lui de cycling pentru că este senzațional el. Nu îl laud degeaba, chiar așa e! În afară de momentele în care ajung accidental la orele lui de cycling, am o prietenă care mă antrenează, pentru că eu fac antrenamente funcționale”, mai spune vedeta.

Fiul lor rămâne pe mâna bunicilor

În timp ce părinții lui se vor răsfața la SPA, fiul lor, Serghei ( 12 ani), va fi și el răsfățat, la rândul său, dar de bunici.

Băiatul este pe mâini foarte, foarte bune! Mama și soacra mea și-l împart practic în weekend. El este disperat după bunicile lui, ele după el, așa că din punctul ăsta de vedere sunt norocoasă, chiar nu îmi fac griji! Serghei are o memorie fotografică fantastică!  Îi place chestia asta enorm și încă nu știu cum voi folosi ca părinte această informație!

Aseară i-am spus că are voie să se uite la televizor o oră dacă face  înainte, timp de o oră, o activitate care să îi aducă un beneficiu. În 40 de minute învățase toate capitalele țărilor africane. Eu îți mărturisesc că nu știam decât jumătate, deși sunt în zona de călătorii. Este a nu știu câta oară când constat că are această memorie fotografică fantastică”, ne-a mai povestit Adina Halas despre fiul ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net