Simona Trașcă lasă România pentru Canada și se mută la fiul ei! Cum se înțelege cu nora? „Eu de abia aștept să fiu bunică”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O altă bombă sexy e pe cale să părăsească defintiv România! Aflată în aceste zile în vizită în Canada, la fiul ei, Simona Trașcă ne-a mărturisit că intenționează să se mute acolo definitiv. Când va face însă Simona pasul?!

Fady Gavriil Hammoud, unicul fiu al Simonei Trașcă (44 de ani) este stabilit de mai mult timp în Canada, acolo unde locuiește împreună cu frumoasa lui soție. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a decis să ia viața de la zero peste Ocean și să-și facă un viitor acolo. 

Simona Trașcă stă două săptămâni în Canada, la fiul ei

Zilele acestea, Simona Trașcă a plecat să-și vadă fiul și nora în Canada, unde ajunge destul de rar, din cauza distanței foarte mari.  

„Fiul meu m-a luat de la aeroport, de cum am ajuns aici. Îmi place foarte mult în Canada. Sunt aici de o săptămână și mai stau încă pe atât. El a vrut să stau o lună, dar am lăsat-o pe mama singură acasă și eu am grijă de ea. Nu pot să o las atât de mult singură.

Zilele trecute, el mi-a și zis să nu mai las timpul să treacă așa aiurea și să vin la el să stau mai mult în fiecare an și cred că am să fac asta. E cam greu cu diferența de fus orar, plus că drumul e foarte lung. Era bine dacă era mai aproape”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru Click!

„I-am gătit fiului meu ca la mama acasă! A vrut ardei umpluți și ciorbă de perișoare!”

Simona este soacra perfectă. Se înțelege de minune cu nora ei care seamănă foarte mult cu ea. Aceasta este naturală, frumoasă, blondă, însă, mai presus de toate, îl iubeşte pe fiul ei la nebunie.

Fady, însă, a profitat din plin de prezența mamei sale în Canada și a pus-o să-i gătească exact ca pe vremea când era copil. 

„Cu nora mea, m-am înțeles bine de la început. Am făcut eu de mâncare pentru că lui îi place foarte mult cum gătesc eu. 

A vrut ardei umpluți, ciorbă de perișoare, paste, friptură la cuptor. I-am făcut de toate. Mai ieșim și pe la restaurante pentru că și el vrea să mă ducă să încerc și eu chestii de pe aici”, ne-a mai spus Simona Trașcă.

„Mă retrag în Canada peste câțiva ani”

Simona s-a îndrăgostit de Canada și spune că s-a gândit deja să se mute la fiul ei. 

„Peste ceva ani buni, eu zic că da, aici o să mă mut. I-am zis chiar ieri fiului meu să mai aștepte, totuși, că mai am de copilărit! 

Peste mai mulți ani, o să mă retrag aici că e viața frumoasă și aerul foarte curat! N-am prins frigul cel mare aici, am înțeles că uneori e frig de crapă pietrele: minus 45-50 grade. 

Dar, băiatul meu e obișnuit cu frigul, nu are treabă. Când sunt -15 grade aici, el zice că e frumos afară! Are și două pisici superbe, pe care le ador. Dar, clar o să vină și vremea când voi vinde tot ce am în România și mă voi muta aici”, ne-a dezvăluit Simona. 

Trașcă vrea să devină cât mai repede bunică! 

Simona speră să devină bunică în viitorul apropiat. 

„Copii nu vrea încă fiul meu, mi-a zis că mai am de așteptat. Eu i-am zis că asta îmi doresc foarte mult să fiu bunică, dar el a spus că încă nu vrea. Nu ține de mine problema asta, dacă era să fie eram cea mai bucuroasă! Eu una de abia aștept să fiu bunică!”, a adăugat blonda .

Pe când avea doar 16 ani, Simona Trașcă s-a îndrăgostit de un om de afaceri libanez şi a rămas însărcinată. Rodul dragostei lor este fiul ei, Fady.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu prima aparitie in doi dupa zvonul ca divorteaza 1 jpg
Banner Emily Burghelea
Ryan O'Neal jpg
Mario Fresh si fiica Andreei Esca s au despartit 1200x675 logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net