Simona Trașcă, siluetă de invidiat. Blondina s-a fotografiat într-o ipostază care i-a uimit pe fani. FOTO

Cunoscută drept una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc autohton, Simona Trașcă reușește să atragă atenția chiar și la cei 44 de ani pe care îi are. Corpul tras parcă prin inel și ținutele provocatoare stârnesc privirile curioșilor. 

Simona Trașcă / foto: Social media
Simona Trașcă / foto: Social media

Blondina s-a făcut remarcată de-a lungul anilor prin prisma nenumăratelor sale apariții la TV. Mereu asumată și spunând lucrurilor pe nume, Simona Trașcă își păstrează spiritul dezinvolt și nu ezită să se afișeze în social media purtând ținute care mai de care mai extravagante. 

Simona Trașcă, mai sexy ca niciodată! 

Pe contul personal de Instagram, Simona Trașcă a postat o fotografie care a atras admirația fanilor. Vedeta a îmbrăcat o rochiță scurtă, neargă, mulată pe corp și cu puține accesorii, iar imaginea a urcat-o pe Internet. Simona are cu ce se mândri, căci cu fiecare apariție dovedește faptul că are grijă de imaginea sa în totalitate. 

Imaginea postată de Simona Trașcă / foto: Instagram
Imaginea postată de Simona Trașcă / foto: Instagram

Cum a făcut accident cu noile silicoane 

În urmă cu câteva luni, Simona Trașcă mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că, la scurt timp după implantul mamar, a fost implicată într-un accident auto în timp ce se afla în taxi. Nefericitul eveniment a avut loc exact în drumul către cabinetul medicului estetician, pentru un control de rutină. 

Simona Trașcă s-a lăsat pe mâna doctorului Pascal Dameh, care a avut grijă să se ocupe de bustul voluptos al vedetei. Aceasta ne-a mărturisit faptul că a luat decizia de a-și micșora bustul, decizie care l-a șocat până și pe medic. 

„S-a întâmplat atunci când am fost la clinică, la ultimul control. A trebuit să iau taxi, pentru că nu am voie să conduc o bună perioadă de vreme.

M-am urcat în mașină și tocmai ce l-am rugat pe șofer, i-am zis că sunt proaspăt operată, să aibă grijă la gropi, să nu frâneze brusc.

Și ce să crezi?! În intersecția de lângă mine, acolo aproape de casă, pac, a intrat direct în unul!

A pus o frână brusc și m-am izbit cu silicoanele de spătarul scaunului din față. Numai mie putea să mi se întâmple să fac accident de abia operată.

Când am ajuns la clinică, s-a speriat domnul doctor, m-a consultat imediat! Norocul meu că impactul a fost unul relativ ușor”, a povestit Simona Trașcă, pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net