Adina Halas este adepta operațiilor estetice: „Rezolvă o grămadă de frustrări”. La ce intervenții a apelat, până la vârsta de 43 de ani, și cât costă?

#Exclusiv Click!

Adina Halas (43 de ani), fosta asistentă tv, la Antena 1, în prezent blogger și influencer, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre importanța operațiilor estetice, la care și ea recunoaște că a apelat, la maturitate. Ne-a mai dezvăluit și cum își ține fiul adolescent departe de periculoasele tentații. 

Adina Halas are operații estetice de aproape 5.000 de euro

Adina Halas, fostă concurentă „Bravo, ai stil!” (Kanal D), n-a ascuns că a apelat la o operație de implant mamar, pentru un bust mai ferm, care costă în jur de 3.000 de euro, dar și la o blefaroplastie, operație la pleoapa inferioară, pentru întinerirea chipului, care costă 1.900 de euro. Ea ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre importanța, din punctul său de vedere, a operațiilor estetice:

„Este foarte important pentru oricine să se simtă bine, în propria-i piele. Noi, femeile, avem un plus de cochetărie feminină. Eu sunt pentru operațiile estetice, atunci când sunt necesare, atunci când vorbim despre o persoană matură, care nu vrea să schimbe ceva la înfățișare, că e la modă, ci să fie sigur de această schimbare, să asculte de medicul pe care l-a ales, să facă totul cu măsură, să nu meargă în zona de exagerare. Sunt o opțiune foarte bună, în anii aceștia, pe care îi traversăm. E bine că există, rezolvă o grămadă de frustrări. De ce nu?”.

Refuză adesea să facă reclamă la unele produse

Adina Halas este ofertată adesea de tot felul de firme, ca să le facă reclamă, mai ales la produsele cosmetice. Vedeta tv ne-a spus și de ce nu acceptă orice contract, indiferent cât de tentantă ar fi suma:

„Mi s-a propus adesea să prezint produse cu care nu am nicio legătură, sunt tot felul de campanii, foarte bine plătite, pentru anumite produse care însă nu mă reprezintă și nu sunt în aria mea de acoperire”.

 Cum își ține fiul departe de tentațiile periculoase

Ea ne-a mai dezvăluit, exclusiv pentru Click!, și cum este, ca mămică de adolescent, dar și cum își tine fiul, pe Serghei, departe de tentațiile periculoase, prezente, deja, la tot pasul, în colectiv și la școală:

„Serghei împlinește 13 ani, la sfârșitul lui septembrie, a intrat în zona de adolescență, remarc schimbări specifice, se dezvoltă personalitatea, încerc însă să nu i-o înăbuș. Îl ghidez fără să fac lucrul acesta foarte evident, stăm de vorbă foarte mult cu el, și eu și tatăl și bunicile.

Însă cele mai importante sunt obiceiurile casei, ceea ce vede, la ce îl expui. La fel de important este să ai grijă la cercul lui de prieteni. Există situații însă în care, orice ai face, nu poți să previi. Nu este cazul la noi. Serghei se dovedește a fi un băiat echilibrat, cu care se poate discuta. Este un băiețel de treabă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net