Cristina Șișcanu i-a revoltat pe fani cu ultimele declarații: „Deja cu 1.000 de euro nici nu mai ai ce să faci”

4 octombrie 2024 11:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Activitatea pe rețelele de socializare a Cristinei Șișcanu nu rămâne niciodată netaxată! Recent, vedeta a fost pusă la zid de către internauți după ce, într-unul dintre cele mai recente clipuri video postate, a spus că persoanele care câștigă sub 5.000 de euro pot fi considerate sărace. 

„Dacă ai un venit pe lună sub 5.000 de euro, ești sărac!” - este titlul filmulețului postat de jurnalistă pe Facebook. 

Deși s-a străduit să își expună punctul de vedere, punctând faptul că scumpirile din ultimul timp au afectat buzunarele românilor, încercarea sa de a se face explicată nu a fost apreciată de toți urmăritorii ei. 

Cristina Șișcanu: „Îi dau dreptate.”

Cristina Șișcanu a descoperit un clip video pe TikTok în care Petre Fluerașu (care se recomandă antreprenor și business coach) a explicat de la ce sumă poți fi considerat sărac în România. 

Vedeta a considerat că antreprenorul are dreptate și a venit cu o serie de completări. 

„Cu 1.000 de euro nu mai ai ce să faci”

„El spune că e, nu faci parte din clasa de mijloc. Vorbim de un venit de 5.000 de euro pe familie. A zis omul că e convins că o să fie înjurat pentru asta, că își asumă, și asta mai ales de cei săraci, care nu au un mindset că trebuie să meargă mai departe. Omul nu a spus-o din aroganță. Eu îl înțeleg și înțeleg logica. Îi dau dreptate.

A mai spus așa: dacă ești single, trebuie să câștigi cel puțin 3.000 de euro. Oameni buni, așa este. Știți ideea aia că dacă te mulțumești cu puțin, puțin ai? Vorbim de partea asta cu banii. Vedeți că toate s-au scumpit. Deja cu 1.000 de euro nici nu mai ai ce să faci. Depinde ce vrei și cum vrei, dacă vrei să evoluezi”, a semnalat Cristina Șișcanu pe Facebook.

„Mi se pare că ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine”

De asemenea, vedeta consideră că bogăția și sărăcia sunt percepute de fiecare om în parte diferite. Cristina Șișcanu este de părere că ești bogat atunci când nu duci grija zilei de mâine. 

„Nu e vorba să te raportezi la nu știu ce yacht-uri… Mi se pare că ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine, adică nici grija financiară legată de ce ți se întâmplă la anul. Atât de stabil să fii financiar încât să nu îți fie frică dacă pică o activitate sau un business! Știți ce spun?”, a completat Șișcanu.

Cum răspunde comentariilor de hate 

Soția lui Mădălin Ionescu a declarat în exclusivitate pentru Fanatik faptul că s-a obișnuit cu micile răutăți din partea oamenilor și alege să le înfrunte, lucru pe care nu toate vedetele îl fac. Consideră importantă legătura dintre ea și fanii săi, chiar dacă vine la pachet și cu diverse comentarii neplăcute. 

„Comentarii de hate are toată lumea. Eu doar, pur și simplu, le dau importanță. Asta e diferența între mine și alte persoane publice. Majoritatea persoanelor publice le ignoră astfel de mesaje. Eu sunt într-o legătură permanentă cu comunitatea mea.

Sunt extrem de activă. Din când în când răspund unor astfel de comentarii de genul ăsta. Pe mine nu mă determină nimic să îmi schimb felul meu de a fi. Asta sunt. Mereu am fost foarte transparentă. Mereu am fost stăpână pe ceea ce fac, pe ceea ce spun”, a declarat Cristina Șișcanu, pentru sursa amintită. 

Mai multe