#Exclusiv Click!

Cristina Spătar cântă pentru diaspora! Ce proiecte pregătește artista cu Ion Paladi și Georgiana Lobonț!

1 octombrie 2024 13:48   Vedete românești

Cristina Spătar traversează o perioadă foarte aglomerată. Artista nu mai iese din studioul de înregistrări acolo unde înregistrează melodii noi pe bandă rulantă și pregătește noi surprize muzicale pentru admiratorii săi. Vedeta va cânta pentru diaspora.

Pe 2 și 3 noiembrie, Cristina Spătar va pleca în Spania împreună cu nașul ei de cununie,îndrăgitul artist din Chișinău, Ion Paladi, acolo unde va susține două concerte, pentru comunitatea de români din  Madrid și  Barcelona. Până atunci însă Cristina Spătar mai pregătește ceva: o piesă nou nouță în colaborare cu Georgiana Lobonț.

"Sunt încântată să merg alături de nașii mei, Ion Paladi și Cornel Botgros, pe 2 și 3 noiembrie în Spania, acolo unde vom cânta mai întâi la Madrid și apol la Barcelona. O să  merg din ce în ce mai des să cânt pentru diaspora. Pentru iubitorii de muzică balkanică pregătesc un duet cu Georgiana Lobonț care sper să vă placă pentru că pe noi ne-a cucerit de la primul refren", ne-a mărturisit pentru Click!, Cristina Spătar.

Salvează pisicile de pe stradă 

Cristina Spătar petrece foarte mult timp în studioul de înregistrări  și atunci când nu e la evenimente, vedeta este acasă cu cei doi copii ai ei, Albert (15 ani) și Aida (12 ani), dar și animăluțele familiei. Cântăreața are un suflet mare și bun și este mare iubitoare de animale. Are deja 6 pisici acasă și un câine și speră să se oprească aici.

"Avem acasă 6 pisici și un bichon. Cred că în curând vom deveni asociația salvării pisicilor abandonate și bolnave. Le-am luat pe toate de pe stradă și le-am salvat și tratat pe fiecare. Ne-am atașat de ele si ne sunt tare dragi. Mă ocup de școala copiilor și animale. Muzica rămâne pe primul loc pentru că asta mi-am dorit să fac dintotdeauna și iubesc ceea ce fac", ne-a mai povestit Cristina Spătar care este în căutare de instrumentiști pentru trupa pe care vrea să și-o formeze pentru ea și cu care va merge la cântări pe viitor.

Își va termina în curând cele 7 case pe care le are 

Cristina Spătar are 7 case de care se ocupă acum să le finalizeze și să le termine de amenajat.  Artista a terminat designul vestimentar însă este pasionată și de design de interior așa că își amenajează singură casele pe care le va da în curând spre închiriat. Artista își amenajează cele 7 proprietăți în tendințe, în culori deschise, și își dorește să le termine cât mai repede.

 Cristina Spătar a devenit antreprenor în imobiliare, dezvoltând în paralele și o afacere cu vinuri care îi va purta semnătura, linie de băuturi pe care o va lansa în curând în România.

Mai multe