Cu ce bărbat celebru s-a iubit Viviana Sposub, înainte de a fi cu George Burcea. I-a zis „adio” din cauza unei femei

22 iulie 2023 9:39   Vedete românești

În urmă cu ceva timp, Viviana Sposub (26 de ani) anunța pe rețelele de socializare că, după o relație de trei ani de zile, ea și George Burcea (35 de ani) au decis să o ia pe drumuri separate. Însă, înainte de a îl cunoaște pe actor, Viviana a fost într-o relație cu un alt bărbat, căruia i-a spus adio după o greșeală care a deranjat-o. Cine a fost acesta?

Înainte de a forma un cuplu cu actorul George Burcea (35 de ani), pe care l-a cunoscut în cadrul unui show TV, Viviana Sposub (26 de ani) a avut o altă relație. Mai exact, cu un celebru comediant de la noi din țară: Ionuț Rusu (31 de ani). Ea a povestit de ce au ajuns să o ia pe drumuri separate, după ce au decis să pună punct relației.

Motivul pentru care Vivina i-a spus adio fostului iubit

Se pare că, în timp ce se afla într-o relație cu comediantul, Viviana a cunoscut-o pe cea mai bună prietenă a acestuia - Ruxi. Totul a fost ok, asta până când, aflați într-o vacanță toți trei, totul s-a destrămat. Se pare că, Ionuț Rusu i-ar fi greșit vedetei de televiziune, astfel că s-a produs o ceartă între cei doi, iar dacă asta nu era de ajuns, Ruxi a fost de partea ei, fapt ce a generat o nouă ceartă. Așa că, Viviana a decis să îi spună adio iubitului ei și să o ia pe căi separate.

„Se crease o relație foarte frumoasă între noi trei, el fiind cel mai bun prieten al lui Ruxi. Mergeam în vacante împreună, la petreceri. Eram că o gașca. Prietena cea mai buna și iubita se înțeleg atât de bine, era foarte frumos, dar până într-o vacanta când el mi-a greșit cu ceva, Ruxi mi-a luat mie apărarea și ei doi au ajuns să se certe. Ei doi s-au certat și a dat vina pe Ruxi că de ce se baga în oala noastră și în momentul ăla am rupt: Eu nu mai am ce discuta cu voi, vreau să mă retrag”, a declarat în spațiul public Viviana Sposub.

Mai multe