#Exclusiv Click!

Cu ce se ocupă acum fiul solistului Gabriel Lăutaru, care în 2020 a ajuns pe perfuzII, după ce a băut din apa „otrăvită” de colegi: „În el zace un campion!”

31 iulie 2024 18:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul Gabriel Lăutaru, devenit celebru cu hit-ul „Ești ca o viperă”, a avut mari emoții, în 2020, pentru fiul lui, David, internat de urgență, în urma gestului inconștient al unor colegI de clasă. David, căruia medicii i-au salvat viața, a trecut peste acel episod, mândrindu-se acum cu o vitrină de premii, ca sportiv. Celebrul lui tată ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre performanțele înregistrate la Clubul Rapid.

„Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă?”

Gabriel Lăutaru trăgea un semnal de alarmă, în urmă cu patru ani, în postarea din 7 martie 2020, de pe Facebook, după ce fiul lui ajunsese pe perfuzii:

„În pauza dintre orele de curs, băiețelului meu i s-a umblat în ghiozdan, de către unul sau de către mai mulți colegi de clasă. I-a fost scoasă sticla de apă și i-au turnat peste apă dezinfectant, apoi au pus capacul sticlei și au lăsat-o la vedere pe bancă. Fiul meu, după ce a revenit în clasă, după terminarea pauzei, a băut din sticla personală, fiindu-i sete, și i s-a făcut rău...

A fost transportat rapid la Spitalul de Urgență Grigore Alexandrescu, unde au fost internați el cu mama lui. David a fost pus sub supraveghere și îngrijire medicală, având în vedere substanță necunoscută pe care a înghițit-o odată cu apa. Copilul meu putea muri, la asta v-ați gândit o secundă?

Nu exagerez cu nimic, este un act care nu poate fi tratat ca o glumă între copii. Dacă cei abilitați nu vor identifica și nu vor lua măsurile care se impun, ne vedem forțați, ca părinți, să luăm propriile măsuri, dar și de a muta copilul în altă clasă și în altă școală”.

Elevii poznași nu au fost trași la răspundere: „Nu s-a făcut dreptate!”

Gabi Lăutaru (50 de ani) mai susține că nu s-au luat măsuri la școală, după acest caz care a șocat o țară întreagă: 

„Nu s-a făcut dreptate, acei copii nu au fost trași la răspundere, nu am mai auzit nimic de soluționarea acestui caz. Oricum, David a plecat la liceu, nu mai este acum la acea școală. Noroc că fiul meu nu a avut traume. Acum este însă mai atent la sticla de apă”, spune artistul, pentru Click!

 „Cu multă muncă și ambiție va ajunge numărul 1”

David Lăutaru, victima bullying-ului în școală, a dat uitării acel incident, care i-a pus viața în pericol. Acum, la vârsta de 15 ani, se concentrează pe sport, unde deja performează, la Clubul Rapid:

„David, fiul meu, a trecut la performanță și se pare că proba care îl prinde cel mai bine este de 200 de metri, unde s-a clasat pe locurile 2 și 3, la concursuri. Puiul meu a crescut. Cu multă muncă și ambiție va ajunge numărul 1. Știu că în el zace un campion!”, îl laudă Gabriel Lăutaru, pe fiul său, prin intermediul Click! 

Mai mult, adolescentul este și tare frumușel, fiind desemnat Mister, în cadrul concursului, de anul trecut, din liceul din București unde învață. Frizura lui impecabilă este realizată chiar de Gabriel, care, între timp, s-a reprofilat:

„Am făcut cursuri de frizerie, eu îl tund și pe fiul meu. Am tuns gratuit și copiii unei familii nevoiașe”, a mai menționat Gabriel Lăutaru, exclusiv pentru Click!

Mai multe