Gabriel Lăutaru, fostul solist de la Boombastic, s-a despărțit de soția bolnavă de cancer

Ultima actualizare:

    Gabriel Lăutaru s-a despărțit de soția sa bolnavă de cancerFoto: Facebook
Gabriel Lăutaru s-a despărțit de soția sa bolnavă de cancerFoto: Facebook

Păreau uniți chiar și într-un astfel de moment greu. A demarat chiar și o campanie de strângere de fonduri pentru a ao ajuta pe soția sa bolnavă de cancer, dar acum, a anunțat că s-au despărțit. Este vorba despre Gabirle Lăutaru, fostul membru al trupei Boombastic.

Soția sa, Claudia (29 de ani) suferă de cancer și a fost operată de două ori, după cum precizează vip24.ro. după doi ani de relație, în care s-a implicat pentru a o ajuta să treacă peste momentul dificil, Gabirel Lăutaru a anunțat că s-a despărțit de Claudia și au hotărât de comun acord să divorțeze.

Anunțul a fost publicat pe contul de Facebook unde se strângeau fonduri pentru Claudia. Întrebat dacă aceasta nu este o glumă, Gabriel le-a răspuns internauților: „Am hotărât de comun acord ca viețile noastre să se separe. Nu am nimic mai mult de spus.” De asemenea, a ținut să precizeze că el nu se mai ocupă de strângerea de fonduri pentru claudia.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

„Vă rog pe toți cei care rămâneți alături de Claudia și aveți pe inimă să o mai susțineți donând, folosiți exclusiv contul pe numele ei deschis la banca ING. Eu nu mă mai ocup de cazul ei, fapt pentru care, vă rog să nu mai faceți donații pe numele meu, ci doar în contul ei deschis în lei la banca menționată mai sus. Vă mulțumesc pentru înțelegere și pentru faptul că ați fost și sunteți alături de ea! Dumnezeu să fie cu voi toți!”, a scris Gabriel pe contul de Facebook dedicată strângerii de fonduri, conform sursei citate.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook
image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net