Cum a apărat-o Marina Almășan pe Andreea Marin, în scandalul cu Tuncay Ozturk: „Turcul mănâncă rahat...”

3 iunie 2024 20:23   Vedete românești

Andreea Marin, una dintre cele mai respectate și iubite vedete de televiziune, a reușit să ajungă încă de la debutul său în carieră la inima telespectatorilor. Și cu toate că mereu a avut succes pe plan profesional, pe plan personal vedeta a fost nevoită să bifeze mai multe relații eșuate până acum ani în urmă, când și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Brâncoveanu. 

Andreea Marin are la activ trei mariaje eșuate, ultimul dintre ele fiind cel cu medicul turc Tuncay Ozturk. După aproape trei ani de iubire, aceștia au anunțat că divorțează. La acea vreme, fosta „zână a surprizelor” a beneficiat de sprijinul colegilor din televiziune, unul dintre ei fiind Marina Almășan

Marina Almășan: „Andreea a construit din greu la acest om” 

În trecut, la scurt timp după separarea Andreei Marin de medicul turc, colega sa de breaslă, Marina Almășan, mărturisea public faptul că o compătimește pe acesta. Fără nicio reținere, își expunea părerea. 

„O compătimesc pentru că viaţa ei este în vizorul public. Andreea şi-a dorit o familie atât de mult încât nu a fost atentă la detalii. Omul ăsta îi datorează Andreei tot ceea ce este acum. Andreea a construit din greu la acest om. Turcul mănâncă rahat… turcesc, dulce. Exact ca în cazul Andreei Marin, până nu cunoşti omul personal, rişti să-ţi faci păreri greşite despre el”, a declarat Marina Almăşan.

Andreea Marin: „Un divorț este dureros”

În anul 2013, Andreea Marin anunța divorțul de Tuncay Ozturk și ruga oamenii să respecte perioada dificilă prin care trecea. 

„Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”, anunța la acea vreme Andreea Marin.

Mai multe