Cum a dezamăgit-o Al Pacino pe Carmen Tănase. Relația neștiută dintre cei doi actori: „A pierdut trenul...”

29 iunie 2024 11:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite artiste ale teatrului românesc, a făcut recent o dezvăluire surprinzătoare în cadrul emisiunii „Întrebarea Mesei Rotunde", moderată de Marius Manole. În ediția specială difuzată sâmbătă dimineața pe canalul ACASĂ, actrița a discutat despre cariera sa remarcabilă și viața personală, și a povestit inclusiv un episod incredibil care l-a avut protagonist chiar pe faimosul actor Al Pacino.

Cum a dezamăgit-o Al Pacino pe Carmen Tănase

Carmen Tănase (63 de ani) este o artistă extrem de sinceră și niciodată nu s-a ferit să facă dezvăluiri picante din viața sa. De-a lungul vremii, actrița și-a exprimat mereu pasiunea pentru marele actor internațional. Carmen Tănase postează anual de ziua acestuia mesaje de „La mulți ani”, iar la un moment dat chiar și-a numit o cățelusă „Pacino”. Ei bine, iată că, la un moment dat, a avut ocazia să îl și întâlnească fizic pe idolul său, doar că artista a rămas destul de dezamăgită în urma interacțiunii cu el.

În cadrul emisiunii, Carmen Tănase a relatat cu umor o întâmplare de la un eveniment de prestigiu din Londra. Îmbrăcată elegant de stilistul său de încredere, Cera Mihăilescu, actrița a povestit cum a avut ocazia să îl întâlnească pe legendarul Al Pacino. Carmen Tănase a mărturisit că, deși era încântată să îl cunoască pe actorul american, acesta nu i-a acordat atenția la care spera. Actrița a declarat că Al Pacino "a pierdut trenul", subliniind astfel că actorul a ratat ocazia de a cunoaște o femeie deosebită. 

Mă mai îmbracă Cera Mihăilescu când mă duc și eu undeva. De exemplu, pentru Pacino m-a îmbrăcat Cera. Toată lumea s-a uitat la mine, că eram cea mai drăguță. Moșul ăla nu s-a uitat. Geană eram pe el. El se uita către mine, dar cred că nu vedea nimic”, a spus Carmen Tănase, în emisiunea moderată de Marius Manole.

În ciuda dezamăgirii, Carmen Tănase a subliniat importanța de a rămâne optimist și de a nu lăsa astfel de momente să afecteze bucuria de a trăi.

Mai multe