Cum arată cei doi băieți ai lui Cove. Fiul cel mare locuiește în Spania, iar de curând s-au revăzut. FOTO

21 august 2024 11:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cove, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV și actori se poate declara, fără dar și poate, unul dintre cei mai împliniți bărbați! Are o carieră de succes, dar nici pe plan personal lucrurile nu stau deloc rău. Recent, vedeta de televiziune s-a revăzut cu fiul său cel mare, Bogdan, care locuiește în Spania. 

Ziua de 12 august a fost motiv de sărbătoare în familia vedetei, căci Mihai Răzvan, mezinul familiei, a împlinit vârsta de 9 ani. Cove l-a luat și împreună au mers în Spania, acolo unde locuiește fiul său cel mare. Revederea a fost emoționantă pentru toți trei. 

Revedere emoționantă pentru Cove și copiii săi

Cove a împărtășit cu fanii mai multe fotografii de la ziua de naștere a lui Mihai Răzvan, pe care a celebrat-o în Spania, alături de frățiorul său mai mare, Bogdan.

„La mulți ani, băiatul meu drag! Nu-mi vine să cred cât de repede trece timpul, ești o sursă de lumină și energie în viața mea, iar fiecare zi alături de tine e o adevărată binecuvântare. Îți doresc un an plin de realizări, descoperiri și vise împlinite! Sunt atât de mândru de tine. La mulți ani, campionul meu!”, a transmis actorul în postarea de pe pagina de Instagram.

Cove: „Bogdan e un băiat inteligent”

Fiul cel mare al lui Cove locuiește în Spania, alături de mama lui. Este pasionat de muzică și de-a lungul timpului s-a transformat într-un artist desăvârșit. Actorul mărturisește că Bogdan a fost crescut și educat cu valori morale importante care l-au ajutat să își croiască un drum frumos în viață. 

„Momentan locuiește în Spania, alături de mama lui. E pasionat de muzică. E un artist, în esență. Dar nu știu dacă mai e atât de atras de actorie (…) E greu, domnule. Nu am să mint să zic că e ușor.

Însă, nici noi când eram adolescenți nu cred că am fost o sarcină ușoară pentru părinți. Bogdan e un băiat inteligent, crescut cu noțiuni precum respect și bun simt. Încerc să mă adaptez, să înțeleg, să impun niște limite. E o provocare continuă adolescența, dar o depășim noi…”, a declarat Cove, pentru Ciao.ro.

Mai multe