Cum arată fiul Anei Baniciu, la 2 luni de când a venit pe lume. Artista, mesaj emoționant pentru cel mic: „Azi e ziua celui mai frumos băiat...”

4 august 2024 15:31   Vedete românești

Ana Baniciu este în culmea fericirii de când a devenit mămică. Micuțul Aris a împlinit astăzi 2 luni, iar cu această ocazie, cântăreața a scris un mesaj emoționant în mediul online. De asemenea, vedeta a publicat și o fotografie cu bebelușul, care a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor.

Fiul Anei Baniciu a împlinit 2 luni

Ana Baniciu și Edy Kovacs parcă trăiesc un vis, de când au devenit părinții unui băiețel minunat. Cei doi se ocupă cu sfințenie de creșterea lui Aris, care a împlinit 2 luni de când a venit pe lume. Mămica a publicat o imagine cu cel mic și a scris și câteva cuvinte emoționante.

„Azi e ziua celui mai frumos băiat...al nostru! Două luni...cum au trecut”, a scris Ana Baniciu în dreptul fotografiei publicate pe Instagram.

„M-am concentrat foarte mult pe bebeluș”

Ana Baniciu și-a dorit să nască pe cale naturală, însă a fost nevoită să apeleze la operația de cezariană. Blondina a mărturisit că nu a simțit durerea, întrucât a fost nerăbdătoare să își strângă fiul în brațe. Mai mult, aceasta a reușit să depășească cu brio toate obstacolele pe care le-a întâmpinat în perioada celor 9 luni de sarcină, iar ulterior a dat startul unui nou capitol de viață, alături de soțul ei, Edy Kovacs.

În ceea ce privește alăptatul, cântăreața recunoaște că nu are suficient lapte, motiv pentru care îl hrănește pe Aris și cu formulă.

"Cezariana chiar nu am simțit-o. V-am spus că tolerez foarte bine durerea, în general, dar nu am simțit-o, probabil și pentru faptul că m-am concentrat foarte mult pe bebeluș și nu a mai contat persoana mea și durerile mele și cezariana mea. De alăptat nu mai alăptez exclusiv pentru că nu mai am suficient lapte, dar alăptez în continuare", a povestit vedeta, după ce l-a născut pe micuțul Aris.

Mai multe