Cum arăta primul soț al Anamariei Prodan. Puțini îl știu pe cel care a cerut-o în căsătorie înaintea lui Reghecampf

27 septembrie 2024 16:30   Vedete românești

Despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a discutat mult timp, mai ales după ce au ales să divorțeze. Însă, puțini știu că impresara a mai fost căsătorită înaintea antrenorului.  Cine este cel care a cerut-o prima dată de soție?

Primul soț al Anamariei Prodan a fost Tiberiu Dumitrescu

Anamaria Prodan are două fiice din căsnicia cu Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. Rebecca și Sarah sunt rodul iubirii lor, chiar dacă destinul nu i-a vrut împreună pentru totdeauna. Fostul baschetbalist și celebra impresară s-au căsătorit în Pennsylvania, SUA, la doar 8 luni după ce s-au cunoscut.

Prima întâlnire a celor doi a avut loc într-un club din Capitală, iar cel care a făcut primul pas a fost chiar Anamaria Prodan. Relația lor a durat din 1998 și până în 2007, însă în cele din urmă au ajuns să își spună adio.

„Ne-am cunoscut în 1998, în discoteca Vox Maris din Bucureşti. Ea a făcut primul pas şi într-o săptămână am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste în America, unde ea trebuia să ajungă ca ziaristă la un turneu de tenis, iar eu urma să mă întorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet.  

Ne-am oficializat relaţia pe 1 septembrie, în statul Pennsylvania, SUA, pentru că eu aveam cetăţenie americană. Ana s-a mutat cu mine în New Jersey, unde în acea perioadă jucam baschet la colegiul Montclair State University”, spunea Tiberiu Dumitrescu cu ani în urmă.

Au divorțat, dar au rămas prieteni

După divorțul celor doi, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, cu care aceasta mai avusese o scurtă relație înainte să îl întâlnească pe Tibi. La un moment dat, impresara spunea că a rămas în relații bune cu Tiberiu Dumitrescu și că nu are nimic de reproșat la adresa acestuia.

”Avem 5 copii acum. Celia este fetița fostului soț, din actuala căsătorie. Tibi s-a recăsătorit, cu Irina. Adică, noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere.

Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat».  Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori”, spunea impresara într-un vechi interviu.

Mai multe