#Exclusiv Click!

Cum i-a dispărut Addei noua piesă de pe YouTube?! „Nimeni nu a pățit asta”

3 iulie 2024 13:33   Vedete românești

La 14 zile de la lansare, piesa ADDEI „Valuri” a dispărut de pe YouTube. Solista, împreună cu toată echipa din spatele piesei, au încercat zi și noapte să recupereze clipul, lansat oficial pe YouTube în data de 14 iunie. Ce s-a întâmplat? 

La nici o lună de la lansare, ADDEI i-a dispărut piesa de pe YouTube! 

În noaptea de 28 iunie, trecut de miezul nopții, ADDA a fost bombardată de mesaje din partea fanilor, care nu mai găseau noua ei piesă „Valuri” pe platforma de streaming. 

Fără nicio urmă și nicio explicație plauzibilă, videoclipul a fost șters direct de pe platformă de o persoană neautorizată. 

ADDA:  „Sunt pur și simplu Adda Baladda Supăradda”

 Solista spune că incidentul este unul unic în cariera ei de până acum. 

 „Am făcut multe premiere de-a lungul timpului. Dar, la premiera asta absolută nu m-am gândit niciodată. 

Cred că nimeni nu a pățit asta, efectiv să i se șteargă un videoclip și să pară că a fost făcut de <<bună voie>>, adică fix de titularul contului de Youtube! 

E dureros pentru că la fiecare proiect muncește o echipă mare de oameni. Și pe lângă asta, videoclipul piesei <<Valuri>> îmi este foarte drag pentru că e personal. 

A fost filmat cu membrii familiei mele. Mai multe nu pot să mai zic… sunt pur și simplu Adda Baladda Supăradda!”, ne-a spus solista, supărată la maxim după incident. 

După zile întregi de investigații, echipa solistei a reușit, însă, recent să recupereze noul videoclip. Acum ADDA așteaptă cu nerăbdare reacția fanilor la noua ei melodie, în care și-a pus mari speranțe. 

Adda s-a căsătorit în 2016 cu Cătălin Rizea, având cu acesta un fiu, pe nume Alexandru ( în vârstă de 8 ani). În 2020, solista a participat la competiția Asia Express, de la Antena 1, împreună cu soțul ei, clasându-se pe locul al treilea.

Mai multe