Adda, însărcinată pentru a doua oară? Detaliul pe care l-au observat fanii artistei, pe rețelele de socializare

Ultima actualizare:

 Adda și-a pus toți fanii pe gânduri, după ce a apărut pe rețelele de socializare cu o burtică de gravidă. Se pregătește, oare, artista să devină mamă pentru a doua oară?

Adda, mămică pentru a doua oară?
Adda, mămică pentru a doua oară?

Adda a apărut cu o burtică de gravidă pe rețelele de socializare

Adda și Cătălin Rizea au devenit părinți pentru prima dată, în urmă cu 8 ani, atunci când a venit pe lume fiul lor, Alexandru. Ulterior, pe parcursul timpului, cei doi au luat în calcul varianta de a deveni a doua oară părinți, însă nu și-au impus un termen limită.

Recent, artista și-a surprins admiratorii cu o apariție complet neașteptată. În mediul online, Adda a încărcat un filmuleț în care apare cu o burtică de gravidă, lucru care i-a făcut pe fanii săi să creadă că ar fi însărcinată.

Cu toate acestea, nimeni nu are certitudinea că solista s-ar pregăti să devină mămică a doua oară sau participă la filmările unui videoclip. Mai ales că, în imagini se poate observa că este amuzată și scoate mai multe perechi de șosete de sub bluza pe care o poartă. Bineînțeles că fanii nu au trecut cu vederea postarea vedetei, drept pentru care au luat secțiunea de comentarii cu asalt și au întrebat-o dacă este însărcinată.

„Ești gravidă?”/ „Felicitări, vei deveni din nou mămică?”/ „Oare este din nou însărcinată?”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Adda a apărut pe rețelele de socializare cu o burtică de gravidă / Sursă foto: Instagram
Adda a apărut pe rețelele de socializare cu o burtică de gravidă / Sursă foto: Instagram

Adda și Cătălin Rizea își doresc să devină din nou părinți?

În urmă cu ceva timp, Adda și soțul ei, Cătălin Rizea discutau în public despre posibilitatea de a deveni părinți pentru a doua oară. Partenerul ei mărturisea că așteaptă ca Adda să își termine tratamentul pentru problema de sănătate cu care se confruntă , iar apoi să rămână din nou însărcinată. În schimb, artista nu părea să fie încântată de această idee.

„Voiam să zic că dacă terminăm cu tratamentul destul de repede, poate facem și un bebe în viitor. Am promis asta”, spunea Cătălin Rizea.

„Baby, știi care e chestia? Mai mult eu îl fac și trebuie să mă întrebi și pe mine, știi? La tine sunt doar 3 minute”, a fost replica Addei pentru soțul ei.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
VIDEO 2024 07 01 22 01 48 mp4 thumbnail png
banner babs png
horia brenciu jpeg
banner loredana groza png
Mirela Vaida, vacanță romantică cu soțul în Italia
emily burghelea jpg
banner Doina Teodoru png
Banner Petrișor Tănase
image
actualitate.net
image
actualitate.net