Adda s-a ales cu ochiul umflat! Ce a pățit artista: „Am avut o săptămână de r***t”

Adda (31 de ani) face haz de necaz de fiecare dată când se află în preajma soțului său, Cătălin Rizea.

Cei doi sunt un cuplu mai hazliu de fel și fac tot felul de glume unul pe seama altuia. Așa s-a întâmplat și când Adda s-a trezit cu ochiul umflat și a trebuit să contramandeze filmările pentru un clip pe care trebuia să-l facă în ziua respectivă.

Artista a mers la medicul specialist împreună cu soțul ei și s-au filmat din cabinet, puși pe șotii!

"Astăzi trebuia să filmez clip, dar nu am cum să filmez clip așa! Mi-a intrat ceva în ochi și mi s-a dublat ochiul și el face mișto de mine! Am un orjelete și dacă mai râzi de mine o să ai un pumnolete!", i-a spus cântăreața soțului sau după ce și-a anunțat admiratorii că are o problemă medicală neprevăzută.

"E groasă cu Adda! Trebuia să filmeze clip și ea are ochiul așa. Concluzia doamnei doctor Dana este că nu-i bat bine farurile...Trebuie să le mai reglăm puțin...", a completat-o și soțul ei, Cătălin Rizea.

Speră ca soțul ei să nu uite de aniversarea sa

Atât Adda cât și soțul ei, Cătălin Rizea, se distrează maxim atunci când fac astfel de filmulețe pentru social media și le postează pe paginile lor de Instagram. Adda a început din ce în ce mai des să folosească și Threads-ul, unde postează destul de des și acolo. Așa sinceră cum ne-a obișnuit, artista li s-a confesat celor din online că nu a avut o săptămână tocmai bună dar având în vedere că se apropia ziua ei, mai precis 3 martie, speră ca soțul ei să citească postarea și să nu uite să o sărbătorească și să îi facă un cadou cum se cuvine.

"Am avut o săptămână de rahat cu R mare! Daaar peste câteva zile urmează 1 Martie, 3 Martie (ziua mea) și 8 Martie. Deci, teoretic, peste rahat ar trebui să se presare niște praf magic de stele! Nah, adevăru' e că am scris asta ca să citească husband (n.r.: soțul) să nu uite să mă sărbătorească deși, în fiecare an îi zic: "Iubire, hai să luăm cadouri pentru mama, maică-ta și sora-ta!". Și el îmi spune: "A? De ce?"", a mai spus Adda, sperând ca iubitul și partenerul ei de viață să nu uite de ziua ei de naștere și de Ziua femeii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net