„Gafa” hilară comisă de Adda și soțul ei! „Găsește cineva greșeala din poză?”

Faimoasa cântăreață Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au fost protagoniștii unei „gafe” hazlii atunci când au mers la meciului copilului lor.

Cei doi au purtat culorile marii rivale / foto: Facebook
Cei doi au purtat culorile marii rivale / foto: Facebook

Adda (31 de ani) și Cătălin Rizea au fost în tribune pentru a-l susține pe fiul lor, Alexandru, care, potrivit informațiilor oferite de către cei de la digisport.ro, joacă la grupele de copii și juniori ale celor de la Rapid. Cu toate acestea, cei doi au observat rapid că au făcut o „gafă” de zile mari, complet accidental!

Artista româncă și Cătălin Rizea pot fi văzuți adesea în tribunele de la Rapid, iar fiul lor a adoptat aceași pasiune pentru clubul giuleștean precum părinții săi, motiv pentru care și evoluează pentru juniorii Rapidului. Sâmbătă, cei doi au dorit să își susțină fiul în timpul unui meci, însă odată ajunși în tribune, și-au dat seama ce greșeală au făcut!

Amuzată de ce s-a întâmplat, artista a postat o poză pe rețelele de socializare, unde și-a întrebat fanii din mediul online dacă își pot da seama care este problema.

Ce gafă au făcut cei doi la meciul Rapidului

„Am venit la meci la Alex, care joacă la Rapid. Noi, doi rapidiști înfocați și părinți responsabili, am dat cu mucii în fasole… oare găsește cineva greșeală din poză?”, a scris artista pe pagina ei de Facebook.

Mai precis, în timp ce cântăreața a purtat o căciulă roșie, soțul ei a optat pentru una albastră, iar cei doi, complet accidental, s-au asortat în culorile marei rivale a Rapidului, FCSB.

Cu toate acestea, pentru familia de rapidiști, acest sezon este, cu siguranță, un motiv de bucurie. Clubul din Giulești se află pe locul 3 în clasament, la egalitate de puncte cu CFR Cluj (locul 2) și cu Farul (locul 4). Mai precis, cele 3 echipe au câte 36 de puncte, însă la scurtă distanță de ele se află, pe locul 5, Universitatea Craiova, cu 34 de puncte. Nici Sepsi nu este la multe puncte în urmă, echipa având acum 33 de puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
doliu jpg
catrinel sandu colaj instagram jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net