Cum l-a înșelat Monica Gabor pe Irinel Columbeanu! Cine a fost amantul vedetei: „Am făcut dragoste”

9 noiembrie 2023 18:34   Vedete românești

De-a lungul timpului s-a vorbit mult despre relația dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Cei doi au format o relație mulți ani și împreună au o fetiță, deși diferența de vârstă dintre ei este foarte mare! Când a cunoscut-o, Monica era o tânără care abia își începea viața. Controversele din relația lor au fost foarte multe, printre care și momentele de infidelitate ale Monicăi! Cine a fost amantul vedetei.

Iată cum îl înșela Monica pe Irinel

Ei bine, iată că nu doar Irinel a avut o mulțime de relații, ci se pare că și Monica n-a stat așa de rău la acest capitol. Ba chiar l-ar fi înșelat pe Irinel pe vremea când încă erau căsătoriți. Cel puțin așa mărturisea Richard, bărbatul pe care Monica l-a cunoscut la Londra și cu care a avut mai multe întâlniri. Acum ceva vreme, bărbatul a declarat în exclusivitate pentru Antena Stars cum s-a întâmplat totul.

„Luam cina într-o marți seara și am văzut-o pe Monica și m-a lovit! M-a dat peste cap! Nu am vorbit imediat, am început să ne zâmbim unul altuia. Este o fată frumoasă și bineînțeles că îi vei zâmbi, dar nu se întâmplă mereu ca fata să-ți zâmbească și ea”, a spus el atunci.

Richard a declarat cu lux de amănunte cum a abordat-o pe „fosta scorpie de la Izvorani”. Se pare că lui Moni îi plăcea să fie plimbată și dusă în locații selecte.

„E ciudat cum s-a întâmplat. Ea a părăsit restaurantul cu prietena ei, iar eu m-am dus la ea și i-am cerut numărul de telefon și a spus da. Am făcut schimb de numere de telefon, ne-am dat câteva sms-uri și tot așa. Ne-am văzut cred că în ziua următoare. Trebuia să se întoarcă în România și ne-am văzut, am băut ceva. Noi doar am ieșit să bem ceva și a fost frumos! A venit de la București chiar înainte de a zbura către Los Angeles. Am ieșit de mai multe ori, am fost din nou la Dorchester, apoi am luat cina la restaurantul lui Gordon Ramsey, la Nobu. Părea că-i plac restaurantele scumpe. Am ieșit mult în oraș!”, a mai adăugat acesta.

Mai mult, bărbatul a mărturisit că începuse să aibă sentimente pentru Monica și își dorea ceva mai mult, însă aceasta nu ar fi avut gânduri serioase.

„Într-una din seri am mers în oraș, apoi ea a mers la mine acasă, după am fost la apartamentul Deliei, când Delia nu era acolo. Da! (n.r.: am făcut dragoste cu Monica Gabor). Mă simt foarte prost pentru familia Monicăi, dar trebuie să spun adevărul. Nu am cerut să fiu pus în situația asta. Ea nu m-a considerat niciodată iubitul ei”, a explicat amantul vedetei atunci.

Mai multe