Cum s-au cunoscut Olivia Steer și Andi Moisescu: „O șansă dintr-un milion”

10 decembrie 2023 9:55   Vedete românești

Destul de discret când vine vorba despre viața sa personală, Andi Moisescu a decis, recent, să discute într-un interviu despre modul în care a întâlnit-o pe soția sa și care este secretul unei relații de durată.

Întrebat despre modul în care și-a cunoscut partenera, Andi Moisescu a povestit: „A fost o întâmplare. Un prieten comun ne-a întrebat separat pe fiecare și, deoarece amândoi am fost deschiși să ne cunoaștem, s-a întâmplat să avem exact aceeași disponibilitate.

Este vorba despre ce este cel mai important în viața oricărei persoane: iubirea. A fost o coincidență rară, să fie aliniate toate lucrurile. Cel mai probabil, a fost șansa noastră. Și nu am ezitat să o fructificăm“, a dezvăluit judecătorul de la Românii au Talent pentru VIVA.

„M-am căsătorit la vârsta de 32 de ani. Nu mai eram la început de drum. Eu mă raportam deja destul de serios la tot și cred că asta a contat foarte mult în relația noastră. A înțeles că sunt axat pe proiecte pe termen lung. Acesta a fost un avantaj pentru mine“, a adăugat el.

Soția lui Andi Moisescu este o persoană controversată

Olivia Steer este cunoscută pentru opiniile controversate legate de vaccinare. Recent, ea a publicat pe Facebook un mesaj plin de acuzații la adresa medicilor și a Organizației Mondiale a Sănătății. Totodată, a îndemnat oamenii să participe la protestul din Piața Universității.

Olivia Steer și-a pierdut și sora, în vârstă de 38 de ani, în anul 2010, care a fost diagnosticată cu o boală cruntă, cancerul la sân, veste pe care a primit-o când era însărcinată în câteva luni.

Chiar dacă fizic sora și tatăl meu nu mai sunt, avem o legătură. Când am o dilemă mă gândesc ce ar fi zis tata sau Lavinia și găsesc răspunsul. Când Lavinia a plecat puțin, am încercat să deslușesc întrebarea.

Sora mea a descoperit că avea cancer la câteva luni de sarcină și am încercat să găsesc alternative. Lavinia a fost prinsă în caruselul alopatiei și a mai trăit cinci ani. A murit când Alex, fiul ei, avea cinci ani. Fiul ei seamănă foarte mult cu ea. Are aceeași ochi verzi. Este frumos. Mama mea l-a crescut pe Alex. Lavinia a născut prin cezariană și după a început să facă chimioterapie, nu a putut să-l mai crească”, declara Olivia Steer, în anul 2018.

Mai multe