#America Express

Metoda care îți aduce imediat noroc în viață. Cătălin Scărlătescu a dezvăluit rețeta sa

11 februarie 2023 10:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câtălin Scărlătescu a dezvăluit ce face pentru a se feri de ghinion. Concurentul de la America Express are un secret prin care atrage imediat norocul de partea sa.

Partenerul de viață al actriței Doina Teodoru e unul dintre cele mai îndrăgite personaje din televiziune. Întotdeauna franc și direct, celebrul jurat de la Chefi la cuțite spune mereu ceea ce gândește.

În timpul show-ului America Express, Scărlătescu i-a suprins, însă, pe toți când a dezvăluit ce face pentru a alunga ghinionul. Pentru că nu găsea nicio mașină în, simpaticul prezentator s-a hotărât să schimbe cursul acelei zile apelând la un „truc” inedit.

Vedeta de la Antena 1 a explicat atunci că trebuie să schimbe ceva la el pentru a atrage norocul. Cătălin Scărlătescu nu a stat pe gânduri și s-a hotărât să schimbe tricoul de pe el. A băgat mâna în rucsac și a ales o altă culoare și un alt tricou, iar rețeta a funcționat de minune.

Nu a mai trecut multă vreme până când un autoturism a oprit în dreptul celor doi concurenți de la America Express. Trucul a funcționat, iar șoferul i-a dus la destinația unde erau nevoiți să ajungă pe Drumul Aurului.

Ce salariu are Cătălin Scărlătescu

Prezent anul trecut într-un podcast, juratul de la „Chefi la cuțite” a precizat cu nu a coborât niciodată sub prag pe care l-a atins încă din tinerețe. Plin de carismă și șarm, invitatul cântărețului Speak a vorbit deschis despre viața lui, în cadrul podcastului „La fileu”. Unul din aspectele cele mai interesante ale discuției s-a petrecut în momentul în care Scărlătescu a dezvăluit ce sumă câștiga pe lună în 1994.

„Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1400 de dolari”, a precizat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcastului „La fileu”, moment în care Speak a rămas fără cuvinte.

„Eu niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a adăugat juratul de la Chefi la cuțite.

Întrebat de Speak cât înseamna atunci această sumă și dacă își putea lua o Dacie cu acești bani, renumitul bucătar a dezvăluit că avea „vreo trei mașini” în acea perioadă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe