Cum se înțeleg Adelina și Cristi Chivu după 17 ani de căsnicie. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante despre soțul ei: „Sunt obsedată după el”

27 septembrie 2024 11:48   Vedete românești

Adelina și Cristi Chivu sunt împreună de 17 ani și pare că sunt de nedespărțit. Prezentatoarea de la „X Factor” a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre alesul inimii ei, pe care îl iubește la nebunie, ba chiar este „obsedată” de el, spune ea. 

„Am renunțat la tot pentru Cristi...sunt obsedată după el”

Adelina Chivu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația cu Cristi Chivu. Cei doi sunt împreună de 17 ani și locuiesc în Milano împreună cu fiicele lor. Cu toate acestea, vedeta s-a întors în România pentru a fi la cârma emisiunii „X Factor” alături de Mihai Morar. Aceasta a povestit cum s-a cunoscut cu fotbalistul, dar și ce se întâmplă în relația lor de cuplu.

„Eu nu am vorbit niciodată până acum despre asta! Am renunțat la tot pentru Cristi. Dar nu îmi pare rău, pentru că el este viața mea. Așa o bunătate în ochi eu nu am văzut la nimeni. Cristi este viața mea. Sunt obsedată de el, și după atâta timp simt același lucru”, a mărturisit Adelina Chivu în podcastul „Fain și Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Prezentatoarea susține că este obsedată de soțul ei chiar și după 17 de ani de căsnicie. De asemenea, îl însoțește pe fotbalist la toate meciurile, indiferent de condiții sau circumstanțe.

„Eu sunt obsedată după el după 17 ani de căsnicie. (...) Sunt la toate meciurile prezentă, am stat în bălți, pe scaun, în ninsoare, cu ploaie, nu am lipsit, am fost și în câteva meciuri din deplasare. (..) Eu oricum merg. (n.r. la meciuri)”, a adăugat ea.

„Sunt sigură că are cele mai profunde sentimente față de mine”

Adelina Chivu este absolute convinsă că soțul ei o iubește la nebunie și a subliniat faptul că acesta i-a dovedit mereu dragostea prin fapte, nu prine vorbe.

„Eu sunt sigură că el are cele mai profunde sentimente față de mine. Muză îmi sună ca termen inspirațional. Sunt sigură că el a învățat chestii de la mine, mie mi se pare că am învățat multe de la el, deci el ar putea fi...  El este genul care îți arată mai multe decât îți spune. El nu mi-a spus niciodată „dacă nu erai tu să mă, eu niciodată…”, dar îmi arată că mă prețuiește”, a completat prezentatoarea.

Mai mult, vedeta susține că fotbalistul este o „sursă de inspirație și un mentor” pentru ea.

„Astea două combinate. Mie îmi place tăria lui”, mai spune ea.

Cum s-au cunoscut cei doi

Adelina Chivu s-a născut în Piatra Neamț și apoi a venit în București pentru a studia jurnalismul. Ulterior, aceasta și-a început cariera ca redactor sportiv, după care a fost moderatoare la Antena 1 și Antena 3. La doar 15 ani a obținut titlul de Miss Piatra Neamț, însă pasiunea ei a rămas televiziunea. Când l-a cunoscut pe Cristi Chivu, vedeta lucra ca prezentatoare sport, iar în 2008 au decis să spună marele „Da” în fața altarului.

Mai multe