Adelina Chivu, cum s-a transformat și cât de bine arată la 38 de ani

Ultima actualizare:

Adelina Chivu este model pentru multe femei. Este mamă cu acte în regulă, soție de fotbalist și antrenor de succes. Însă are grijă și de afacerile familiei. Partenera de viață a lui Cristi Chivu este cu adevărat o femeie frumoasă, naturală și la fel de tânără fizic ca atunci când s-a lansat în televiziune.

Adelina Chivu. Sursa foto: Instagram
Adelina Chivu. Sursa foto: Instagram

Adelina Chivu, spectaculoasă la 38 de ani

Adelina Chivu trăiește de ani buni în Italia, unde se bucură de un stil de viață exclusivist. Pentru că în zonă se consumă, de obicei, preparate mediteraneene, soția lui Cristi Chivu se răsfață cu bucate alese, bazate pe pește, multe legume și fructe la discreție, alimente ce se regăsesc în dieta de zi cu zi.

Toată lumea se întreabă cum reușește să arate atât de bine la 38 de ani?!!!! Adelina Chivu nu face eforturi mari pentru ca silueta ei să fie impecabilă. Are grijă ce consumă, în special după 35 de ani a început să fie mai atentă la alimentație.

Soția lui Cristi Chivu nu are intervenții estetice, însă nu spune nu, atunci când va fi cazul. Aparițiile sale la evenimente sau pe social media sunt simple, nu epatează, se îmbracă cu lucruri scumpe, pentru cunoscători, însă firmele nu sar în evidență. Machiajul folosit de Adelina Chivu în ieșirile publice, ședințe foto sau, în general, cam în orice apariție a sa este una simplă, bazat pe un fond de ten, rimel și un luciu de buze aproape neobservabil.

Nu este înnebunită după filtre, iar de acest lucru ne-a convins pe Instagram, unde postează fotografii reale, fără retuș. Adelina Chivu a fost înzestrată cu o frumusețe naturală, buze cărnoase, forme voluptoase și un look pe care încearcă să-l păstreze cât se poate de natural chiar și acum. 

Ce spune Adelina Chivu despre dieta care îi menține silueta

Deși are două nașteri la activ, soția lui Cristi Chivu este cu adevărat o persoană norocoasă, arderi bune, iar kilogramele în plus se țin departe de ea. Într-un interviu oferit, la un moment dat, pentru OkMagazine, Adelina Chivu a dezvăluit secretul siluetei sale. După o anumită vârstă, ea a început să aibă mai multă grijă de silueta ei, iar sportul a devenit nelipsit din viața sa.

„Înainte de sarcini şi chiar şi după aceea vreo câţiva ani, nu am avut chiar nicio problemă (n.r.- cu greutatea). Eu până la 35 de ani nu am ținut dietă și nu am făcut niciun fel de sport. Ei, după această vârstă, metabolismul meu a devenit mai lent şi am observat că nu mai pot mânca chiar orice, oricât şi oricând.”, a dezvăluit Adelina Chivu.

Și pentru ca trupul ei să rămână la fel de în formă, după vârstă de 35 de ani a realizat că trebuie să-și schimbe stilul de viață, motiv pentru care a ales să mănânce mai sănătos.

„Aşa mi-am dat seama ce norocoasă fusesem şi nu realizasem. Dar altfel, nu pot spune că am probleme de greutate, nu am avut niciodată. Nu prea mănânc dulce. Dar cu pastele, cu pizza, cu prosecco aici e destul de complicat”, a mărturisit soția lui Cristi Chivu, pentru OkMagazine!.

Cum l-a cunoscut pe Cristi Chivu

Adelina Chivu, în trecut Adelina Elisei, este din Piatra Neamț, a studiat liceul și facultatea la București, specializarea Jurnalism. Pentru că a fost pasionată de presă, ea a lucrat ca redactor în departamentul sport la Mediafax, locul în care și-a făcut debutul. Ulterior, a colaborat cu revista Monden, după care s-a alăturat grupului Intact Media, unde a fost prezentatoare la Antena 1 și Antena 3, pentru jurnalele sportive. 

Așa arăta Adelina Chivu când prezenta știrile și l-a cunoscut pe Cristi Chivu
Așa arăta Adelina Chivu când prezenta știrile și l-a cunoscut pe Cristi Chivu

Puțini știu, dar Adelina Chivu a fost și Miss Piatra Neamț, la doar 15 ani, și a fost ofertată să pozeze în diferite reviste, însă parcursul ei profesional și-a dorit să fie altul. Pe Cristi Chivu l-a cunoscut în timp ce era prezentatoare sport, iar în 2008 s-au căsătorit. Cei doi au două fete, pe Natalia a adus-o pe lume în februarie 2009, iar pe Anastasia în noiembrie 2010. 

Cristi Chivu este unul dintre cei mai buni foști fotbaliști din istoria României. A jucat la echipa națională, fiind și căpitan timp de 50 de meciuri. El a jucat la CSM Reșița, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma, Internazionale Milano. Cristi Chivu vorbește fluent limba olandeză, limba engleză, limba italiană și română.

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net