Adelina Chivu, dezv─âluiri din intimitate: ÔÇ×Eu vorbesc cu Cristi despre orice, mai mult dec├ót cu prietenele meleÔÇŁ

image
Adelina ┼či Cristi Chivu

Pe so┼úia lui Cristian Chivu o admiram de mult─â vreme pentru frumuse┼úea ei natural─â, pentru discre┼úie, distinc┼úie ┼či fine┼úe, iar acum am descoperit-o ├«ntr-o discu┼úie de aproape o or─â cu celelalte fa┼úete ale personalit─â┼úii: cele de mam─â ┼či partener─â de via┼ú─â.

Adelina ┼či Cristian Chivu, fostul c─âpitan al Na┼úionalei Rom├óniei cu o carier─â interna┼úional─â remarcabil─â ├«n fotbal, au trecut prin pandemie afl├óndu-se ├«ntr-una dintre cele mai afectate zone: Milano, acolo unde el antreneaz─â echipa de juniori a Inter Milano. Amintirile lor din perioada pandemic─â de v├órf nu sunt tocmai pl─âcute ┼či vor st─ârui ├«n mintea lor ÔÇô iar pentru cei de aici care se pl├óng, Adelina Chivu mi-a spus f─âr─â echivoc: ÔÇ×├Än Rom├ónia a fost ├«ntotdeauna relaxare comparativ cu ce a fost aiciÔÇŁ.

Mă bucur să te aud, Adelina, după o scurtă vizită în ţară. Cum a fost revenirea după doi ani?

A fost destul de complicat ┼či vizita a fost scurt─â, totul foarte concentrat, pentru am avut multe lucruri de rezolvat. S-a nimerit la fix pentru c─â era ┼či mama mea la Ana Aslan, ├«┼či face tot felul de tratamente la centrul de geriatrie ├«n fiecare an. Dar din p─âcate nu am putut s-o v─âd dec├ót pu┼úin prin gard. A fost destul de dificil, pentru c─â nu o mai v─âzusem ├«n persoan─â cam de doi ani. Ea m-ar fi luat s─â m─â pupe, eu am b─âgat m├óna pu┼úin printre gratiile por┼úii, ne-am m├óng├óiat cu v├órfurile degetelor, portarul se uita la noi stresat. Dar e normal, sunt reguli, regulile se execut─â, nu se comenteaz─â. Am stat pu┼úin de vorb─â prin poart─â... Am rev─âzut ┼či c├ó┼úiva prieteni pe care nu ├«i v─âzusem de mult─â vreme. Acum vom veni mai des, pentru c─â s-a mai relaxat situa┼úia. Bine, ├«n Rom├ónia a fost tot timpul oricum mai relaxat─â situa┼úia dec├ót aici, unde a fost groaznic...

Cite┼čte mai multe aici!

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
image png
3 violeta sotie marcel pavel 2 jpg jpeg
Tiriac
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
01 jpg
FotoJet jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lindsay lohan