#Exclusiv Click!

Cum se înțeleg copiii Nouriei Nouri cu noul logodnic: „Ei ne susțin…”

20 mai 2024 14:09   Vedete românești

Actrița Nouria Nouri e în culmea fericirii de când a primit inelul de logodnă de la noul iubit, Radu, la Veneția. Acesta din urmă se înțelege de minune cu cei doi copii ai actriței, Salma și Darius. Au apărut cu toții ca o familie, la un eveniment desfășurat, recent, în Prahova.

Nouria Nouri (48 de ani) are aproape de doi ani o relație cu motociclistul Radu, pe care l-a cunoscut într-un mod inedit, chiar pe un site-ul de întâlniri, Tinder. Actrița  a primit și inelul, în ultima lor vacanță, într-o gondolă, cererea fiind una cât se poate de romantică. 

Copiii Nouriei, Salma și Darius, se înțeleg de minune cu motociclistul Radu 

Nouria este în culmea fericirii, pentru că noul logodnic se înțelege de minune cu cei doi copii ai ei, Salma și Darius. Recent, actrița, logodnicul Radu, dar și cei doi copii Salma și Darius au participat la un eveniment organizat de  Inspectoratul Școlar Județean Prahova, unde Nouria a fost premiată pentru lupta ei împotriva consumului de droguri prin artǎ.

La acest eveniment, Nouria a fost susținutǎ nu doar de copiii sǎi, Salma și Darius, de logodnicul sǎu, Radu, dar și de câțiva copii de la cursurile de actorie. 

Actrița a dedicat premiul primit mamei sale, a cǎrei zi de naștere a fost exact în ziua galei, la care mama Nouriei nu a putut participa.

„Copiii ne susțin…Ei se înțeleg foarte bine cu Radu. El este profesor și are mult tact, în plus, este inteligent și știe cum să se poarte cu copiii, în general. Inclusiv elevii lui de la școală îl iubesc”, ne-a povestit Nouria 

Lansat recent, proiectul educativ „ Dependența de ….artă” este unul de informare asupra riscurilor și consecințelor negative ale consumului de droguri și promovarea alternativelor sănătoase, prin artă. La eveniment au fost prezenţi directori, coordonatori pentru proiecte și programe, profesori diriginți şi bibliotecari. 
Proiectul se înscrie în activitățile Planului comun de acțiune pentru prevenirea și combaterea consumului de droguri/alte substanțe cu efect psihoactiv-risc major la adresa siguranței individuale și naționale, implementat la nivelul județului Prahova.

Cu acest prilej, Nouria Nouri a explicat cum poate sǎ previnǎ arta consumul de droguri în rândul elevilor. Cursurile de actorie pot fi o alternativǎ sǎnǎtoasǎ pentru copii. 

„La cursurile de actorie pe care le susțin, în principiu, facem exerciții și jocuri teatrale. Veți spune: și ce mare lucru? Este mare lucru pentru cǎ la cursurile mele, copiii au curaj sǎ se deschidǎ, sǎ spunǎ care le este durerea, ce simt, ce vor. 

Dacǎ în fața profesorilor sau pǎrinților n-au curaj sǎ-și deschidǎ sufletul, la actorie o fac. Şi știți care este primul motiv pentru care copiii se apucǎ de droguri? Lipsa de iubire”, a declarat actrița.

Implicarea în acest proiect, inițiat de Inspectoratul Școlar Județean Prahova presupune, printre altele, ca Nouria sǎ desfǎșoare cursuri de actorie cu elevii din școlile prahovene și sǎ le insufle „dependența de… artǎ”.

Semnarea acestui parteneriat a venit la doar câteva zile dupǎ ce actrița a primit premiul pentru „Cel mai bun proiect artistic dedicat copiilor – Kids Art Theatre by Nouria Nouri” la Gala Top Child Performance de la București, galǎ care premiazǎ proiecte și persoane care lucreazǎ în industria creativǎ pentru copii.

Cine e Nouria Nouri?

Nouria Nouri conduce o școală de teatru pentru copiii de 10 ani. A făcut cursuri de actorie cu peste 500 de copii și, în fiecare an, organizează tabere de creație pentru copii. 

Anul acesta a avut loc cea de-a șaptea tabără, la care a participat, ca în fiecare an, și fiica ei, Salma. Nouria este absolventă a Liceului Pedagogic și absolventă cu 10 a UNATC. 

Mai multe