Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink. Ce spune despre relația cu mama sa, Monica Gabor

29 august 2024 9:19   Vedete românești

Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, în vârstă de 17 ani, a fost recent în România, pentru a-și vizita tatăl. Ulterior, adolescenta a plecat în vizită în Europa. Irina Columbeanu locuiește în Malibu, cu mama ei și iubitul acesteia, Mr. Pink. În urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu, ea a vorbit despre fratele ei vitreg și cum se întelege cu acesta.

Recent, Irina Columbeanu a fost în vizită în România, pentru a își vedea tatăl, după șase ani în care s-au văzut doar prin inetrmediul rețelelor sociale. Adolescenta în vârstă de 17 ani este stabilită peste Ocean din 2018, acolo unde locuiește alături de mama ei, Monica Gabor, și de partenerul acesteia, Mr. Pink.

Cum se înțelege Irina Columbeanu cu fratele ei vitreg

De altfel, ce mulți nu știu este faptul că Irinuca are un frate vitreg, pe nume Anthony. Înainte de a fi împreună cu Monica Gabor, milionarul chinez, pe numele său real Ji Xiang Lhamo, a fost implicat într-o altă relație din care a rezultat fiul acestuia. Cum se înțelege fiica fostului milionar de la Izvorani cu băiatul partenerului mamei sale? Ei bine, a spus chiar Irinuca, în urmă cu puțin timp.

Acum are 13 ani. Ne înţelegem bine”, dezvăluia cu puțin timp în urmă Irinuca, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, pentru OK Magazine.

De asemenea, tânără a mai dezvăluit că mama sa îi este cea mai bună prietenă și nu consideră că în viață ai nevoie de mai mult de două-trei persoane pe care să le ții aproape:

Da, am două prietene foarte apropiate şi multe amice, colege… Nu cred că ai nevoie de mai mult de una-două prietene bune. (...) Mama este prietena mea cea mai bună, într-adevăr, o iubesc foarte mult și vorbim mereu despre tot”, a mai spus Irinuca.

Monica Gabor, fostă soție a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în Statele Unite în urmă cu peste 10 ani și locuiește într-o vilă de lux din Malibu, Los Angeles, împreună cu fiica sa, partenerul ei, Mr. Pink, și familia acestuia.

Mai multe