Cum se mai simte Alexandru Arșinel? Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

2 februarie 2022 9:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel a ajuns, marți seară, la spitalul Universitar de Urgență din București, cu o ambulanță. Se simțea rău, avea amețeli și o stare generală proastă. Aici a fost investigat, a primit un tratament, dar actorul a refuzat internarea. Medicii au transmis azi primele informații despre ceea ce s-a petrecut aseară cu marele actor. 

Aseară, în jurul orei 20.00, Alexandru Arșinel a chemat Salvarea. Medicii de pe Ambulanță au ajuns rapid la locuința artistului și, după ce l-au consultat, au decis să-l transporte la Spitalul Universitar de Urgență pentru investigații mai ample. Starea lui nu era foarte bună, prin urmare nimeni nu a vrut să riște. Avea tensiune și trebuia de urgență investigat. 

În jurul orei 21. 30, ambulanța care îl transporta pe Alexandru Arșinel a ajuns la UPU, iar actorul, însoțit tot timpul de fiul său, a fost imediat preluat și dus la investigații amănunțite. Arșinel a declarat că încă de dimineață s-a simțit rău, acuzând o stare de confuzie. A avut o mare supărare care l-a măcinat și din această cauza i-ar f crescut mult tensiunea. De aici..toate celelalte simptome…

De ce i s-a făcut rău marelui actor

Alexandru Arșinel a povestit, ulterior, că a început să se simtă rău după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a postat un mesaj pe Facebook. Edilul anunța că actorul va rămâne doar un colaborator al teatrului Constantin Tănase. Primarul a decis să nu-i mai prelungească acestuia mandatul de director artistic din cauza unor informații primite despre activitatea sa pe acel post. Arșinel, care are probleme serioase cu inima- el a suferit acum două luni o intervenție pe cord - s-a simțit foarte jignit. Mai mult decât atât, el s-a supărat foarte tare iar din această caauza i s-a făcut rău și a ajuns la spital.

De ce nu a vrut Arișel să rămână internat în spital

La spital a fost din nou consultat și examinat, iar apoi i s-au făcut câteva analize. Se pare că rezultatul acestora nu a fost unul chiar foarte bun, însă actorul nu a vrut să se interneze și a preferat să se întoarcă acasă. Decizia a fost luată în ciuda recomandărilor de internare. Se pare că celebrul actor este sătul până peste cap de spitale căci în urmă cu doar două luni el a suferit o intervenție chirurgicală pe cord. Atunci i s-a montat un stent și, se pare, încă nu și-a revenit complet. Artistul a declarat pentru Click faptul că de atunci nu mai iese din casă decât pentru a merge la teatru și la medic. 

Primele reacții ale medicilor despre starea lui Alexandru Arșinel 

„Domnul Alexandru Arșinel a fost adus la Unitatea de Primiri- Urgențe a Spitalului Universitar de Urgență București la ora 21.34, cu ambulanța. A fost evaluat, consultat, investigat paraclinic. I s-a administrat tratamentul necesar. În urma evaluării interdisciplinare, pacientul a decis să părăsească spitalul la ora 01.50, refuzând internarea”, este declarația pe care au făcut-o cadrele medicale, într-un comunicat.

Alexandru Arșinel, despre Nicușor Dan: „S-a purtat urât”

Actorul le-ar fi spus medicilor din spital că nu se simte bine în urma unui necaz pe care l-a pățit: primarul Capitalei, Nicușor Dan, nu i-a mai prelungit contractul de director al Teatrului Constantin Tănase. Prin urmare, actorul a rămas doar un colaborator al teatrului. 

„Nu mi s-a mai prelungit contractul din luna august a anului trecut, de către primarul actual. Pot să joc... Am rămas colaborator al Teatrului Constantin Tănase. Prin rotație, ne vine rândul mai greu. Când am renunțat la conducerea teatrului, mi s-a propus un post de consilier artistic și urma să intru pe acest post. De jucat, joc o dată sau de două ori pe lună, nu pot să zic că mi-a interzis să joc, dar e pe aproape! S-a purtat urât! După 60 de ani de carieră și tot ce am făcut eu pentru teatru… Niciun du-te-ncolo… foarte urât”, declarat actrul pentru Click!

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe