#Exclusiv Click!

Cum se simte Feli în noua ei relație: „Lucrurile se așează în viața fiecăruia..”

4 iunie 2024 8:59   Vedete românești

Feli (37 de ani) radiază. Artista și-a făcut apariția la un eveniment monden desfășurat săptămâna trecută și a fost întrebată cum decurge noua ei relație, pe care o are deja de câteva luni și despre care a vorbit într-un moment de sensibilitate. Feli pare că și-a găsit liniștea și a reușit să își refacă viața, la doi ani de la despărțirea de tatăl fetiței sale.

Sunt foarte bine, am ieșit în lume, mă revăd cu prietenii la acest eveniment minunat. Am avut o perioadă aglomerată, dar nu neapărat pentru că sunt o femeie independentă și îmi fac programul așa cum vreau eu. Foarte multă lume mă întreabă și nu am alt răspuns decât că sunt bine. Lucrurile se așează în viața fiecăruia exact așa cum trebuie, la momentul potrivit. Până acum e bine! Am avut un moment de sensibilitate și de deschidere și am spus treaba asta. E bine! Nu știu ce să spun altceva. Sunt liniștită, sunt bine! ", ne-a mărturisit Feli.

Artista spune că nu a cautat nimic în mod special, ci doar că lucrurile s-au așezat frumos în viața ei, chiar la momentul potrivit.

„Nu am căutat! Toate cărțile astea de dezvoltare personală sau psihologii și terapeuții care vin și spun că toate lucrurile se așează când nu cauți, ele spun adevărul. Când nu cauți, când te liniștești, când lucrezi puțin la tine, când nu ai așteptări și nu pui presiune pe tine, când nu te bagi în lumea lui trebuie, toate lucrurile se așează sub o formă sau alta fix așa cât e scris!", ne-a mai povestit Feli, pentru Click!

Ce piesă din repertoriul ei i-ar dedica Feli noului său iubit?

Intrebată ce piesă din repertoriul ei i-ar dedica acum iubitului său care îi face viața mai frumoasă, Feli ne-a mărturisit că nu este o persoană foarte siropoasă atunci când vine vorba de ea și de partenerul său de viață.

„Sunt siropoasă în textele pe care le scriu dar nu sunt chiar atât de siropoasă în relația mea!", mai spune artista.

Adoră să petreacă timp de calitate cu fiica ei

Feli are o fiică superbă de aproape 6 ani, pe Nora Luna, de care este extrem de atașată și cu care adoră să își petreacă timpul. Micuța este delicioasă, iar mămica ei se topește după ea.

Fac tot posibilul să stau acasă cât de mult pot. Nu e nimic solicitant cu Nora Luna, sincer.  Îmi place să petrec timpul cu ea, mi se pare foarte tare. Aș face asta cât de des, într-adevăr, cu mici pauze, pentru că e nevoie și de mici pauze ca să poți să faci și altceva",  ne-a mai povestit și cântăreața, care a decis sa nu mai pună presiune pe ea legat de diete și alte lucruri de acest gen atunci când vine vorba de siluetă sau de slăbit.

Feli Donose s-a despărțit de tatăl fetiței sale în decembrie 2022, atunci când a făcut anunțul într-un mesaj postat pe Instagram și a mărturisit că ea și tatăl Norei Luna au decis să meargă pe drumuri separate după o relație care a durat 5 ani de zile.

Mai multe