Fostul iubit al Cristinei Cioran uimește din nou. Ce planuri de viitor are cu actuala sa iubită: „Mi-am dorit!”

#Exclusiv Click!

Alex Dobrescu (39 de ani), fostul iubit dar și bărbatul cu care Cristina Cioran (46 de ani) a ales să facă un copil, șochează din nou! Și asta după ce afaceristul s-a ales în ultima lună cu două brățări la picior după ce atât fosta soție cât și fosta iubită, vedeta de televiziune, au decis să sesize organele abilitate care se ocupă de siguranța cetățeanului român. Deciziile celor două foste partenere din viața bărbatului vin după comportamentul nepotrivit față de ele.

În urma celor întâmplate, Alex Dobrescu se pare că nu suferă deloc. Acesta se bucură din plin de viață alături de un bun prieten de-al său, dar și de noua sa parteneră de viață pe care o filmează mai mereu, semn că este mândru de ea, de fiecare dată când are ocazia. Contactat de Click!, acesta ne-a dezvăluit care sunt planurile de viitor alături de noua sa iubită.

„Nu am planuri de viitor cu actuala mea parteneră. Atât eu cât și ea, ne bucurăm, de prezent și cam atât. Nu mă gândesc la căsătorie, ne bucurăm de toate clipele petrecute împreună. Aveam nevoie de așa ceva, de o persoană energică și plină de viață în viața mea. Iubita mea are 24 de ani și este fix ce trebuie, mai ales că este mereu veselă, este ceea ce mi-am dorit eu”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

Împăcat cu tot ce se întâmplă

În urma deciziei luate de magistrați după ce Cristina Cioran a declarat în fața lor că se teme pentru viața sa și a micuței lor, Ema, Alex Dobrescu nu mai are voie să ia legătura personal cu ele, dar nici telefonic. Însă, acest lucru nu îl afectează deloc.

„Nu îmi mai doresc să mă împac cu ea sau să mă căsătoresc, așa cum voiam cu ceva timp în urmă. De ce? Pentru că voia să mă bage la pușcărie. Îmi fac alt copil. Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil (de fetița lor împreună – n.r). Oricum nu am voie să o văd. Am scăpat de toate cotoroanțele. Acum am o iubita nouă. Lucrez la o nouă familie. Vedem ce ne rezervă viitorul, dacă voi deveni din nou tată sau nu, oricum eu am doi copii”, ne spunea acesta recent.

Click! spune

Cristina Cioran este una dintre cele mai iubite vedete din România. Aceasta a devenit mamă în iulie 2021, atunci când pe lume a venit micuța Ema, care a fost născută prematur la 27 de săptămâni. Fosta prezentatoare de televiziune și Alex Dobrescu s-au despărțit în urmă cu aproape doi ani și totul părea că este lapte și miere între cei doi, de dragul fetiței lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furtuna ploaie soare canicula FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net