Cum și-a speriat Liviu Vârciu fanii de pe Instagram. S-a rătăcit în pădure, pe munte: «Dacă nu ne mai vedem...»

3 februarie 2022 15:32   Vedete românești

Liviu Vârciu a publicat mai multe filmulețe în mediul online, în care a povestit că se află împreună cu un prieten de-al său pe munte, cu plăcile de snowboard, și s-au cam rătăcit prin pădure. 

Prezentatorul TV Liviu Vârciu a plecat cu familia la munte, explicând cu o seară înainte că își dorea neapărat să ningă pentru a se bucura din plin de zăpadă.

Am ajuns la munte și cică ninge, dar nu ninge. Zăpada este foarte puțină, sperăm să ningă în noaptea asta..”, a povestit Liviu Vârciu pe Instagram, care nu avea idee ce urmează să i se întâmple a doua zi. 

Liviu Vârciu s-a rătăcit pe munte

Din dorința de a se bucura de zăpadă, acesta a pornit cu an amic în pădure, după ce omătul s-a așezat pe jos într-un strat considerabil, însă numai de distracție n-au avut cei doi parte.

Aceștia au plecat în ideea de a se da cu placa de snowboard, însă în cele din urmă s-au rătăcit pe munte. Cunoscut pentru firea sa glumeață, Liviu Vârciu a ținut să precizeze că de data aceasta vorbește serios și că el și prietenul său chiar s-au rătăcit.

O știți pe aia când te rătecești?! Eu cu vecinul meu ne-am rătăcit și nu glumesc, stați să vă arăt. Dacă nu ne mai vedem, eu vă iubesc pe toți”, a spus Liviu Vârciu pe pagina sa de Instagram, în timp ce filma împreujurimile: un decor acoperit de zăpadă și...pustietate.

Bineînțeles că ultima parte a fost zisă în spirit de glumă, însă întâmplarea este reală, Liviu Vârciu rătăcindu-se pe munte. De când a publicat acest filmuleț, actorul nu a mai dat niciun semn pe rețelele de socializare, însă este un lucru bun că avea semnal la telefon în locația unde se afla, pentru a cere ajutorul în cazul în care situația chiar ar deveni îngrijorătoare.

Liviu Vârciu a fost în spital din cauza răcelii

Liviu Vârciu s-a confruntat recent și cu câteva probleme de sănătate, actorul ajungând în spital în urma unei gripe puternice. Acesta a explicat că a avut nevoie de tratament de specialitate, după ce a luat o răceală de care nu mai putea să scape nicicum. 

„Știți răceala aia? M-a spart. Am ajuns la spital, deci… Nu îmi mai trece. Sare, Carmol, fes în cap, șosete, oțet, Paracetamol, Nurofen, toate. S-a făcut a dracu răceala asta, nu se poate așa ceva. Așa că, dragilor, feriți-vă și de răceală, și de coronavirus. Răceala fără miros, o știți? Mi-a luat și mirosul”, spunea la momentul respectiv Liviu Vârciu.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Mai multe