Dana Marijuana a lansat clipul în care apare iubitul mort subit

27 aprilie 2022 14:39   Vedete românești

La începutul lunii martie, toată lumea muzicală era în șoc după ce iubitul Danei Marijuana, luptătorul și sportivul Daniel Burlacu, fost campion mondial la Kempo, a murit după ce a căzut pe scări. Bărbatul tocmai filmase pentru videoclipul piesei "Tot o familie" în care apare și fiica cea mică a solistei şi care a fost lansat de Dana în Săptămâna Mare. 

La începutul lui martie, iubitul Danei Marijuana a murit pe neașteptate. Solista avea o relație cu Daniel Burlacu, tatăl a trei copii, însă voia că idila lor să fie una discretă, departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul de 49 de ani, fost campion mondial la box, ar fi căzut de pe o scară, chiar la Hanul Artiștilor, al Danei Mariuaja și s-a lovit la cap, murind pe loc.

Iubitul o ajutase pe Dana Marijuana cu noul său videoclip și noua piesă, pe care urmau să le lanseze împreună. Acolo bărbatul a jucat rolul unui barman, filmările având loc chiar acasă la solistă, la Hanul Artiștilor, loc unde îi vin foarte mulți prieteni și acum.

Filmările pentru clip au durat o zi

Videoclipul lansat în Săptămâna Mare de dinaintea Paştelui este dedicat lui Daniel Burlacu, care joacă în el, alături de fiica cea mai mică a Danei, Iris Tofin. Din distribuția videoclipului fac parte, pe lângă Daniel Burlacu şi Iris: Gabriel Costan (actor la Teatrul Coquette și fost concurent iUmor), Irina Prodan (verișoara Anamariei Prodan), Dana Marijuana, Tonik Obiektiv, Mihnea și Cordu.

Clipul a fost regizat de Robert Bratu și Tonik Obiektiv, după un scenariu scris de Tonik Obiektiv și a fost filmat în întregime în București. Filmările s-au desfășurat pe 5 februarie 2022 și au durat o zi întreagă, iar vremea a fost blândă și a ținut cu echipa și protagoniștii proiectului. 

Melodia va apărea pe un material al lui Tonik Obiektiv

Noul proiect a fost conceput în colaborare cu Vida, artistă talentată de soul urban din Timișoara, și DJ ȘOP, DJ și beatmaker apreciat în underground-ul românesc. Piesa este o producție Obiektiv Music România. Textul și muzică sunt compuse de Tonik Obiektiv, Marijuana și Vida iar producția le aparține lui DJ ȘOP și Tonik Obiektiv. DaffOne și M3taphour s-au ocupat de aranjament muzical, mix și mastering. Melodia va fi inclusă pe maxi-single-ul „Tot o familie”, material de studio la care Tonik Obiektiv lucrează în prezent.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe