Dana Roba, amenințată de fostul soț? „Abia asteaptă să ne scoată din apartament”

9 octombrie 2024 11:31   Vedete românești

Dana Roba, make-up artistul care a fost la un pas de moarte, fiind mutilată cu ciocanul de către fostul său soț, a fost invitata săptămânii la "Un podcast mișto", moderat de Mister Bursucu, Adrian Cristea.

Timp de un an de zile, Dana Roba s-a chinuit să își revină după trauma suferită și să își refacă viața, să poată munci pentru gemenele sale, Chantal și Celine.

“Se antrenează”

Daniel Balaciu, soțul bătăuș al make-up artistei a primit de ispășit o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru faptele sale. Atunci când a fost întrebată de Mister Bursucu cum trăiește gândindu-se la clipa în care vor trece cei 7 ani și fostul ei soț va fi eliberat din închisoare, Dana Roba a răspuns foarte sigură pe ea, simțindu-se cumva amenințată.

"I-a spus fetei mele că el face box și se antrenează și abia așteaptă  să ne scoată din apartament când el va ieși din pușcărie... Dacă fata mea va vrea să stea cu el la masă vreodată… eu nu mai vreau să mă vadă niciodată. Copiii mei au trecut printr-o traumă foarte mare văzându-l pe el că mă lovește cu ciocanul în cap", a mărturisit make-up artista în cadrul "Unui podcast mișto" moderat de Bursucu.

“Mi-a fost milă de el”

Deși a zăcut timp de 7 ore într-o baltă de sânge după ce a fost bătută și mutilată, Dana Roba mai are încă puterea să îi fie milă de fostul ei partener de viață: "Mi-a fost o milă de el când l-am văzut încătușat!", i-a spus ea lui Bursucu și în același timp, copleșită de emoții pentru ceea ce a trăit pe propria piele, Dana Roba a tras și un semnal de alarmă care sună cam așa: "Când te amenință o dată și îți spune că te omor, dacă nu ai plecat atunci, te omoară mai târziu!", e de părere cea căreia Dumnezeu i-a mai dat o șansă la viață.

“Oamenii cred că eu m-am îmbogățit”

Dana Roba a mărturisit că s-a gândit în fiecare zi la răzbunare după calvarul pe care l-a trăit și că banii pe care i-a primit din donații  îi păstrează și nu a intrat în ei cu gândul că se va opera la un moment dat atunci când o să fie posibil din toate punctele de vedere.

"Nu m-a ajutat nimeni. Oamenii cred că eu m-am îmbogățit. Oamenii au donat pentru mine. Dacă oamenii ar fi donat 100.000 de euro, eu una nu mai lucram, că ziceam, ok, de banii ăștia nu mă operez dar măcar  am să trăiesc ca să mă vindec și eu.  Le mulțumesc oamenilor pentru cât au donat, am încă banii ăia, sunt pe card, îi țin acolo  pentru că vreau să mă operez dar nu pot, și la proces și cu capul operat, nu pot", a mai spus, printre lacrimi, Dana Roba la “Un podcast mișto”.

Mai multe