Ce mari și frumoase s-au făcut fetițele Danei Roba! Chiar și mamă singură, le face toate poftele. FOTO

Indiferent de dramele care i-au marcat viața Danei Roba, aceasta are acasă două fetițe minunate care îi dau puterea de a merge mai departe și de a depăși cele mai grele momente. Chantal și Celine sunt rezultate în urma mariajului cu Daniel Balaciu, bărbatul care în urmă cu mai bine de un an de zile a adus-o în punctul morții pe mama lor. 

image

Make-up artistul a fost pe punctul de a-și pierde viața din cauza fostului soț. Daniel Balaciu a lovit-o pe Dana Roba în cap cu un ciocan de mai multe ori, lăsând-o zăcând într-o baltă de sânge. A scăpat ca prin minune și s-a ocupat de refacerea ei, în timp ce se îngrijește și de cele două fetițe. 

Cât de frumoase sunt fetițele Danei Roba

Dana Roba și Daniel Balaciu au format un cuplu ani de zile și cea mai mare realizare din viața lor au fost Chantal și Celine. După tragicul eveniment în care vedeta aproape și-a pierdut viața, tatăl lor a fost condamnat la închisoare, iar ele au rămas în grija mamei lor, care le crește așa cum știe mai bine și le face toate poftele. 

Fetițele Danei Roba au crescut văzând cu ochii și pe zi ce trece se transformă în adevărate domnișoare! Recent, mama lor a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ele, însoțite de următorul mesaj: 

„Nu doar că sunt frumoase, dar au fost cele mai puternice, chiar și în cele mai grele momente ale vieții lor.” - a scris Dana Roba, pe Instagram. 

Dana Roba s-a despărțit de iubitul ei 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Dana Roba anunța despărțirea de Beni, bărbatul care i-a fost aproape în cele mai grele momente. După un an de zile de iubire, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul a fost făcut chiar de către make-up artist, printr-o postare în social media. 

„Din păcate, relația mea cu Beni s-a terminat aici. Îți mulțumesc că ai fost alături de mine timp de un an. Consider că și eu ți-am fost alături din toate punctele de vedere. Iar acum nu mai pot. Viața merge înainte și fără mine” - a fost anunțul făcut de Dana Roba, printr-o postare pe Facebook. 

Dana Roba și Beni s-au despărțit / foto: Captură Facebook
Dana Roba și Beni s-au despărțit / foto: Captură Facebook

„Ne dorim și copii”

Despărțirea lor i-a luat prin surprindere pe toți cei care-i cunoșteau, mai ales că în urmă cu ceva timp Dana Roba mărturisea în exclusivitate pentru Click! faptul că alături de Beni, fostul iubit, dorea să devină, din nou, mamă.

„Indiferent de problemele și persoanele care vor fi împotriva noastră, clar, noi doi ne vom căsători! Nu mă interesează părerea nimănui! Tata până la urmă o să se obișnuiască cu Beni. O să îl invit, normal, pe tata la nuntă și o să vină. El mi-a zis că de ce nu am rămas împreună când aveam 17 ani și de ce suntem acum. I-am răspuns că așa a vrut Dumnezeu. Beni are trei copii și eu doi. În total avem cinci copii. Asta este, așa a vrut Dumnezeu!

Important este să îmi placă mie de el și când ți se pune pata pe o persoană nu ai ce să mai faci, nu te mai dă nimeni înapoi. Ne dorim și copii, normal. Nu știu câți, câți o să dea Dumnezeu, pot să fie încă cinci sau încă doi sau mai mulți de cinci. Eu cel mai bine mă pricep să fac copii frumoși și să machiez. Asta știu eu cel mai bine”, a declarat Dana Roba pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nadia comaneci 0 jpeg
banner Theo Rose png
angelina jolie jenny shimizu jpg
horia brenciu jpg
baza stanga dakota 1 jpg
pavel bartos si sotia lui anca (2) jpg
Banner Connect-R
nicoleta luciu carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net