Mai lucrează Bursucu la Kanal D? Cine este vedeta despre care afirmă că „ea este pentru mine unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea!”

#Exclusiv Click!

Bursucu sau, pe numele lui din buletin, Adrian Cristea (37 de ani), se bucură din plin de viața pe care o are acum. L-a luat și pe el prin surprindere succesul pe care îl are cu „Un podcast mișto”, producție care îi poartă semnătura, petrece mai mult timp cu familia sa, la Constanța, și îi este recunoscător pe viață bunei sale prietene Teo Trandafir! De ce? Ne-a spus totul în interviul exclusiv pentru Click!

Luni și marți, Mister Bursucu a prezentat la Berăria H spectacolul lui Adrian Minune, cu 14 capete de afiș, artiști unul și unul, eveniment organizat pentru aniversarea celor 50 de ani de viață ai celebrului manelist.

În seara asta ești maestru de ceremonii  la concertul lui Adrian Minune!

Da, bine, nu doar în seara asta. Cum este un eveniment important în familia noastră, pentru că eu fac parte din familia lui Adrian de 23 de ani.

I-ai prezentat și nunta Adrianei Simionescu!

Am onoarea de a fi foarte foarte bun prieten cu Adrian, de 23 de ani. Pe vreme aia el avea 27 de ani și eu 13 ani și jumătate. Ne-am cunoscut la Majestic în Olimp și de atunci am rămas prieteni și ținem unii lângă ceilalți.

Vă leagă și vreun grad de rudenie?

Nu, pur și simplu e prietenie, dar tot timpul eu în familia lor m-am simțit ca acasă și am fost primit ca acasă, de fiecare dată.

„Nu am făcut asta pentru cifre"

Cu televiziunea cum stai?

Sunt în televiziune, tocmai ce am terminat un sezon de Roata Norocului, nu îmi lipsește. În momentul ăsta sunt ok. Și podcast-urile sunt un fel de televiziune.

Asta voiam să te întreb, de podcast-uri. Ai cam rupt cu podcastul tău! Te-au preluat toți! Ce se întâmplă? Ai venit tare din urmă! Te așteptai să ai așa mare succes?

Nici măcar nu am făcut asta pentru cifre. Le mulțumesc oamenilor, în primul rând, pentru că se uită. Am făcut-o la îndemnul prietenilor, și pentru că  familia m-a tot bătut la cap de doi ani și jumătate. Eu am spus că trenul e plecat de mult din gară, adică cei care fac podcast=uri sunt undeva la Constanța și eu sunt în Gara de Nord, dar uite că, cu ajutorul lui Dumnezeu, și cu toată echipa mea s-a lucrat bine și mă bucur că este un produs mișto.

Câți oameni sunt în spatele tău, la podcast?

Șapte oameni!

„Este omul care m-a transformat pe mine dintr-un simplu coregraf în Bursucu, prezentator"

Teo Trandafir ce zice?

Teo are podcastul ei și este foarte fericită. Bănuiesc că este fericită să mă vadă că am crescut.

Te-a sunat, ai vorbit cu ea? Știu că a fost și la tine la podcast!

Da, a fost la mine, eu la ea, vorbim. M-am sfătuit cu ea înainte. Teo pentru mine este unul dintre cei mai importanți oameni din viața mea. Și chiar dacă nu mai lucrăm acum împreună, nu se știe niciodată unde o să ne ducă viață, mă refer la TV,  în schimb noi, în spatele televizorului... da, eu o să fiu tot timpul acolo. Este omul care  m-a transformat pe mine dintr-un simplu coregraf  în Bursucu, prezentator, sau ce sunt eu.

Așa este! Știu că la un moment dat, când erai în emisiunea lui Teo, duceai dorul casei. Îți doreai să  nu mai faci atât de mult naveta București-Constanța. Acum cum este?

Acum am foarte mult timp, dar sunt foarte fericit că am timp să stau cu familia mea și asta este cel mai important lucru. Nici atunci nu mă plângeam! Când îți dă Dumnezeu o viață atât de frumoasă,  cel mai important lucru e să te bucuri de ce ai și îți spun sincer, au  fost momente când mă gândeam dacă eu am vreun motiv să fiu nefericit. Și nu am! Am o familie frumoasă, suntem sănătoși,  nu ne lipsește nimic, fiecare avem câte un job foarte mișto și atunci de ce să fii nefericit?

„E ceva absolut senzațional să te trezești la ora 6.30 dimineața"

Cât de mult te solicită fetița ta cea mică?

Nu mă solicită deloc! Ca un copil de 6 ani. Am început școala, ne trezim la 6.30 dimineața. Este clasa zero. E ceva absolut senzațional să te trezești la ora 6.30 dimineața. Pentru mine nu e ușor, dar asta e viața, mergem înainte!

Fetele tale stau la Constanța, nu?

 Da, dar și eu acum stau mai mult timp la Constanța. Mă întorc aici doar când am ceva de filmat.

Ce îți mai dorești pentru tine? Ce te mai așteaptă din această toamnă?

Ce mai îmi doresc eu pentru mine? Îmi doresc din  suflet, uite, ajungem, la 100.000 de abonați în 6 luni, ceea ce mi se pare, absolut senzațional. Nu știu dacă e mult sau puțin, dar pentru mine este absolut senzațional. Îmi doresc să facem un podcast la fel de mișto în continuare. Să se uite oamenii și să am familia sănătoasă!

Un invitat pe care ți-l dorești la podcast și care e mai „hard to get” (n.r.: greu de adus) dar tu îl aștepți în continuare!

Justin Timberlake!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Ileana Badiu
Banner Iulia Sabbagh
Banner Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net