Emily Burghelea, criticată pentru postările de după accidentul suferit: „Și eu m-aș fi dat cu ruj când...”

3 iulie 2024 11:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Make-up artista Dana Roba a luat-o la mișto pe Emily Burghelea. Aceasta a lăsat un comentariu ironic la ultima postare făcută de Emily: „și eu m-aș fi dat cu ruj când mi-a dat Daniel cu ciocanul în cap, dar nu aveam oglindă și nici cine să îmi facă poze ca și ție". Amintim că Emily Burghelea a trecut, recent, printr-un accident grav. Se afla în taxi și se îndrepta spre aeroportul din Mauritius, moment în care autoturismul în care era s-a izbit frontal de un tir parcat în mijlocul străzii.

Dana Roba, comentariu acid la o postare făcută de Emily Burghelea 

Dana Roba este de profesie make-up artist și a devenit cunoscută în lumea mondenă datorită relației pe care a avut-o cu Nicolae Guță. Multă vreme, aceasta a fost o prezență constantă în platourile de televiziune, fiind implicată în conflicte cu mai multe persoane publice de la noi din țară. Dana Roba își spune mereu punctul de vedere într-un mod cât se poate de tranșant. De această dată, a avut un comentariu ironic la o postare făcută de Emily Burghelea: „și eu m-aș fi dat cu ruj când mi-a dat Daniel cu ciocanul în cap, dar nu aveam oglindă și nici cine să îmi facă poze ca și ție".

Comentariul a venit în contextul în care Emily a postat un Story, pe Instagram, în timp ce se dădea cu ruj, fiind plină de vânătăi pe tot corpul, după accidentul grav prin care a trecut. 

Ce a spus Emily despre accidentul prin care a trecut 

„Am filmat totul. Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute pănă la aeroportul din Mairitius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de fază lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/ora de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii.

Eram doar eu, cu nașa. Toata familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșală care ma trimitea sa mă întind pe câmp. Am început să zic Tatal Nostru și primul gand care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nasa de acolo și să fugim. A fost primul semn divin", a scris Emily Burghelea pe Instagram.

Cine este Dana Roba

În urmă ani de zile, Dana Roba a devenit cunoscută în lumea mondenă, datorită aparițiilor sale în videoclipurile lui Nicolae Guță. Deși a renunțat la lumina reflectoarelor de ani buni, bruneta tot revine în atenția publicului. La începutul verii, în 2023, toată presa scria despre faptul că femeia a fost bătută de soțul ei, Daniel Balaciu. A fost lovită cu un ciocan în cap. 

Dana Roba s-a pocăit după ce și-a pierdut mama 

După ce și-a pierdut mama, Dana Roba s-a pocăit, susținând că a avut revelația într-o dimineață. Fosta asistentă TV a apucat calea credinței și spunea, în urmă cu câțiva ani, că regretă modul în care și-a trăit viața până atunci.

Mai multe